Gelezen in mei 2018

Aan het einde van mijn Aanwinsten-post gaf ik gisteren aan dat er meer boeken toekwamen dan dat ik er las. Mei was immers geen denderende leesmaand. In Londen las ik zo goed als niets – enkel een beetje fanfictie op mijn ereader – en toen ik nadien thuiskwam stond er me een behoorlijke terugslag te wachten waardoor ik me dankzij de uitputting (en de daar kennelijk bijhorende koorts) niet echt kon focussen op het lezen. Ach ja, ooit ga ik al mijn boeken gelezen hebben. Ooit een keer. Echt waar!

Het aantal gelezen boeken lijkt op het eerste moment vrij hoog te zijn maar je zal al snel merken dat ik voornamelijk strips en graphic novels las. Het aantal leesboeken ligt een pak lager.

Zo zijn we niet getrouwd – Peter van Straaten
Gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen – Jen Campbell
Mysterie van het mechanische lijk 1/3 – Joe Benitez
Mysterie van het mechanische lijk 2/3 – Joe Benitez
Bloemen voor Bree – Sherryl Woods
Time out – Kenny Rubenis
De wezen van West Abbey – Joe Benitez
De boeken van de zieners #1 – Robin Hobb, Sieurac & Gaudin
Sjakie en de chocoladefabriek – Roald Dahl
Dickens & Dickens – Rodolphe en Griffo
De Edele – Taran Matharu
Kijk niet terug – Nora Roberts

Cijfertjes:

Goodreads: 70/100
Aantal gelezen boeken: 12
Aantal eigen boeken: 3
Aantal bibliotheekboeken: 3
Aantal recensieboeken: 6
Aantal pagina’s:ย  1835p.

10 gedachten over “Gelezen in mei 2018”

 1. Hoera voor graphic novels en strips op dagen dat “echte” boeken teveel gevraagd zijn (en anders eigenlijk ook, want graphic novels kunnen zo hard de moeite zijn!). Ik hoop dat je ondertussen weer helemaal gerecupereerd bent van Londen?

  1. Nog niet helemaal maar het is wel aan de betere hand. Zodra het minder warm is zal het waarschijnlijk meteen een pak beter gaan. Want ja, ik รฉn hete temperaturen dat gaat dus niet goed samen.

  1. Sinds dit jaar tel ik vrijwel alles mee voor mijn Goodreads-challenge. Alleen dat ene prentenboek dat ik deze maand las heb ik niet ingevoerd vermits het slechts twee woorden telde. ๐Ÿ™‚

  1. Ik ben nog aan het overwegen om daar een recensie over te schrijven maar kan alvast vertellen dat het niet was wat ik had gedacht. Eigenlijk had ik echt verwacht dat het hilarisch zou zijn รฉn dat ik de hele tijd zou zitten gniffelen tijdens het lezen maar ik was me grotendeels aan het afvragen hoe het kon dat sommige mensen zoiets durfden te zeggen/doen. ๐Ÿ™‚

  1. Ik heb bij mijn vorige bibliotheekbezoek nogmaals gaan kijken maar het tweede deel uit deze stripreeks is jammer genoeg vaak net dan uitgeleend. Hopelijk volgende keer meer geluk want door mijn grote tbr ga ik het voorlopig toch maar bij de strips houden.

  1. Ik hoop dat je heerlijk gaat genieten in Oostenrijk. Lezen tussen de bergen lijkt me alleszins een fijn vooruitzicht.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.