Aanwinsten Mei 2018

Met een citytrip naar Londen in het vooruitzicht was het ergens wel te verwachten dat deze Aanwinsten-post vrij omvangrijk zou worden. We bezochten op vijf dagen tijd immers heel wat boekenwinkels én vermits mijn nicht zo lief was om de zware aanwinsten te dragen kon ik heel wat van die boeken mee naar huis nemen. Mijn nieuwe leesvoer bleef echter niet beperkt tot die lading boeken.

Ik begon de maand immers met een bezoekje aan de Mekanik in Antwerpen waar ze Free Comic Book Day vrij uitgebreid vierden. Zelf ging ik niet voor de grimme of quiz maar omdat Kenny Rubenis kwam signeren waardoor ik meteen zijn laatste nieuwe stripalbum Time Out (rechts op de foto) kon aanschaffen. Dat gratis ijsje was echter ook héél welkom door het warme weer.

Vervolgens kreeg ik van Uitgeverij Lannoo een recensie-exemplaar van Kijk niet terug van Nora Roberts

De Londen-buit zagen jullie al maar ik deel ook hier nog een keer de foto’s van deze boeken. Enkel de Souvenir Guide van de Harry Potter Tour staat er niet meer mee tussen.

Stiletto – Daniel O’Malley
The Wicked Deep – Shea Ernshaw
Prudence – Gail Carriger
Sorcerer of the Crown – Zen Cho
Heartless – Gail Carriger
Tricky Twenty-Two – Janet Evanovich
Turbo Twenty-Three – Janet Evanovich
The Grendel Affair – Lisa Shearin
Desdaemona – Ben Macallan
A spoonful of magic – Irene Radford
Beauty and the Beast – Gabrielle-Suzanne Barbot De Villeneuve
Souvenir Guide Harry Potter Tour

Naar het einde van de maand kreeg ik dankzij Agora Books nog een recensie-exemplaar van Julie Kagawa’s Inferno toegestuurd. Het laatste deel uit de Talon-saga dus ik ben benieuwd naar het einde.

Het laatste weekend van mei was het Boekenfestijn in Antwerpen. Zelf ging ik er op vrijdag even naartoe vermits er voor dit weekend heel warme temperaturen werden aangekondigd waardoor ik twee dagen binnen zou schuilen. Het aanbod viel jammer genoeg wat tegen. Er was bijvoorbeeld vrij weinig fantasy terug te vinden en ook het Engelstalige aanbod was nogal miniem. Ik keerder echter wel terug naar huis met nieuw leesvoer voor mijn nichtje en neefje, een boek dat op het lijstje van een vriendin stond én een eerste deel voor mezelf. Ik heb echt geen flauw idee of het op iets trekt maar voor die prijs wil ik Unholy ghosts van Stacia Kane wel eens uitproberen.

Zestien boeken dus. Op één maand tijd. Ik kan jullie alvast verklappen dat het aantal gelezen boeken niet evenredig is. 😉

10 gedachten over “Aanwinsten Mei 2018”

    1. Echt hé! Het is zo mooi uitgewerkt. Al die kleine details, de mooie illustraties, … echt een gevalletje instant-love. Ik ben niet zo’n fan van instant-love in boeken maar mét boeken vind ik het dan weer wel heel fijn. 🙂

  1. Ik kijk ook zo hard uit naar Inferno! Ik heb het niet als recensie-exemplaar aangevraagd omdat ik wist dat ik het toch niet op tijd kon uitlezen, maar ah! Wat een mooie book haul!

    1. Yep, het ziet er naar uit dat het ook dit jaar niet goed komt met mijn ‘Lees je TBR omlaag’-pogingen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.