Gelezen in April 2018

Aan het begin van de maand besloot ik opnieuw enkele boeken uit de kast te halen. In maart las ik niet de hele stapel dus vulde ik die opnieuw aan tot een soort toren van Pisa en aan het einde van de maand maakte ik opnieuw een stapel van de boeken die ik uiteindelijk las. Blijkbaar zitten er nogal veel verschillen tussen beide stapels maar het belangrijkste is uiteraard dat ik me plezier gelezen heb én dat deed ik. De ene keer kwam ik enkele dagen niet aan lezen toe en een weekje later las ik dan weer het ene boek na het andere. Het helpt natuurlijk wanneer er plots een midweekje Centerparcs tussenvalt.

Zo zag mijn ‘graai’-stapel er uit aan het begin van de maand …

en deze boeken las ik in april

Acht van de twaalf boeken lagen daadwerkelijk klaar om gelezen te worden. Dus al bij al heb ik me er nog vrij braaf aan gehouden. Fandom van Anna Day kwam toe vlak voor we op verlof vertrokken dus dat boek mocht meteen mee naar Centerparcs. Ook Breathe van Sarah Crossan mocht voorsteken vermits die schrijfster normaal aanwezig had geweest op YALfestBE en ik tegen dan toch zeker het eerst boek uit deze duologie gelezen wilde hebben.

De geïllustreerde editie van Harry Potter and the Chamber of Secrets wilde ik al een hele tijd lezen én het boekje met nerdy cartoons kon ik niet laten liggen in de bibliotheek.

Cijfertjes:

Goodreads: 58/100
Aantal gelezen boeken: 12
Aantal eigen boeken: 8
Aantal bibliotheekboeken: 2
Aantal recensieboeken: 2
Aantal pagina’s: 3669 p.

2 gedachten over “Gelezen in April 2018”

    1. Gek genoeg lijkt hij weer terug te zijn sinds we zijn thuisgekomen van Centerparcs maar vermits ik deze week zoveel mogelijk wil rusten met Londen in het vooruitzicht ga ik die slump hopelijk gewoon weer weglezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.