Aanwinsten april 2018

Tja, het wordt een beetje voorspelbaar … ook deze maand mocht ik weer enkele nieuwe boeken aan mijn collectie toevoegen. Al tijdens één van de eerste dagen van april kwam ik in een kringloopwinkel twee boeken tegen die ik wel een nieuwe thuis wilde geven. Vervolgens bestelde ik één boek omdat de schrijfster naar YALfest ging komen (maar uiteindelijk dus jammer genoeg niet naar België) en omdat ik het tweede deel al in de kast had staan en toch eens een keer aan die serie wilde beginnen. Verder kreeg ik ook twee recensieboeken toegestuurd, kreeg ik er eentje cadeau van een lieve vriendin (nogmaals bedankt Silke!) en vond ik niet minder dan vier nieuwe boeken in de YALfest goodiebag.

De twee kringloopvondsten die ik deze maand tegenkwam:

A darker shade of magic – V.E.Schwab
Summer at little Beach Street Bakery – Jenny Colgan

Het boek dat ik bestelde voor YALfest:

Breathe – Sarah Crossan

De twee boeken die ik mag recenseren:

Fandom – Anna Day
Sjakie en de Chocoladefabriek – Roald Dahl

Het boek dat ik cadeau kreeg én eentje dat ik even mag lenen:

The Hazel Wood – Melissa Albert

Ik ga Lake Silence natuurlijk ook zelf kopen maar wil daar nog even mee wachten tot de softcover-editie beschikbaar is. Dat wachten zou een pak moeilijker zijn indien ik geen lieve vriendin had die me haar boek alvast een keer laat lenen.

De boeken uit de YALfest goodiebag:

13 minuten – Sarah Pinborough
Het RAK boek
Wreck this journal
The Notebook – Nicholas Sparks

De twee recensieboeken die toekwamen nadat ik aan deze blogpost was begonnen:

De Edele – Taran Matharu

Everless – Sara Holland

Het ‘Oops! nog eentje extra’-boek dat Annelies voor me meebracht naar het Clavis Book Café:

Eén ding is zeker … ik kom nog eventjes toe qua leesvoer.

11 gedachten over “Aanwinsten april 2018”

    1. Ja, maar wel pas nadat ik deze reacties las. Dankjewel voor de punten en het mooie/lieve kaartje. Ik was er nog niet aan toegekomen om het boekje te lezen. 🙂

  1. Wat een fijne haul! En ik ben heel benieuwd wat je vindt van Breathe, aangezien dat boek heel anders is dan de boeken die ze normaal schrijft 🙂

    1. Ik kan de boeken niet vergelijken vermits het het enige boek is dat ik van Sarah Crossan las maar ik vond het wel héél tof. Mijn recensie moet ik echter nog uitwerken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.