YALfest BE : inhoud van de goodiebag + winactie

Afgelopen vrijdag was het zover. Het grote Nederlandse YALfest kreeg ook een Belgische editie. Iets ingetogener, gezellig informeel en … internationale auteurs vlak bij huis. Wat ik er van vond kon je al lezen in mijn verslag dat zondag werd gepubliceerd. Ook mijn interview met Taran Matharu konden jullie al bekijken. Inclusief de toffe foto’s waarmee Marcia die ontmoeting vereeuwigde. Het leek me echter leuk om jullie ook nog even te tonen wat er allemaal in de goedgevulde goodiebag zat die we mee naar huis kregen.

Naast enkele flyers en folders zat er ook dit magazine van Libris en een preview van Obsidian in de Bloed en Beenderen-totebag. Ik twijfel nog steeds of ik Obsidian nu wel/niet wil lezen dus dat voorproefje kan me misschien wel helpen om een beslissing te nemen.

Kortingsbonnen, bladwijzers, mooie kaarten, memobriefjes … tja, daar kan je mij wel blij mee maken.

Dit zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik vind de bladwijzer van Till en Dill echt heel mooi én had onlangs al eens in hun webshop rondgekeken dus die kortingsbon gaat goed van pas komen.

In dit kleine envelopje van Celebrate Books Box zaten deze schattige kleine kaartjes. Jullie weten al dat ik van traditionele post hou dus dit soort zaken vind ik heel leuk. De webshop Applepie Pieces kende ik nog niet.

Een extra potlood komt altijd van pas. Zelfs wanneer het roze is. De beker was echt een toffe verrassing. Niet dat ik dringend een nieuw exemplaar nodig had maar boekige bekers zijn gewoon leuk. Al gaat manlief binnenkort misschien wel ongerust worden vermits ik ondertussen een ‘I only date werewolves’ – T-shirt, een ‘Sorry, I only date fictional characters’-bladwijzer én een ‘Mentally dating a fictional character’-beker bezit. 🙂

Ik wist al dat er bij vorige edities één of soms zelfs twee boeken in de goodiebag zaten maar dit had ik echt niet verwacht. Ik haalde niet minder dan vier boeken uit mijn nieuwe totebag. Misschien ga ik dan toch ooit eens The Notebook lezen die onlangs nog in mijn lijstje stond met verfilmingen die ik zag zonder het boek te lezen.

Dankzij de titel is het geen verrassing meer maar ik heb goed nieuws voor jullie … Ik mag namelijk een goodiebag uitdelen.

Om hier kans op te maken zou ik graag van jullie weten welk item je graag in een goodiebag zou vinden?

Meedoen kan tot en met 5 mei. Vermits er een aantal zwaardere items in de tas zitten is deze wedstrijd enkel voor Belgische deelnemers. Sorry Nederlandse bezoekers maar anders worden de verzendkosten iets te hoog voor me.

Veel succes!

Edit: in de goodiebag die je kan winnen zitten dezelfde boeken als op de foto’s. Eigenlijk is alles hetzelfde behalve de beker. Die heeft een andere bedrukking.

10 gedachten over “YALfest BE : inhoud van de goodiebag + winactie”

  1. Super leuke actie! Ik was nog aan’t twijfelen om te gaan maar met de kindjes was het te moeilijk. Ik zou graag de tas (beker) in de goodiebag zien. Kan ik eindelijk in stijl schrijven :).

  2. Oe, aan deze actie doe ik graag mee…! Zo’n bookish beker lijkt mij ook helemaal geweldig. Daarnaast ben ik gek op originele kaartjes, dus dat zou ook een leuke verrassing zijn…

  3. Boeken zijn altijd leuk in een goodiebag uiteraard. Maar het leukste vind ik van die hebbedingetjes die je eigenlijk niet nodig hebt, maar achteraf wel helemaal ‘opgebruikt’. Zo kreeg ik ooit een supergoeie ruitenkrabber die nu standaard in mijn auto ligt omdat hij veel beter is dan die die ik had. Of een promo-latje dat jaaaaaren in mijn pennenzak heeft gestoken. Dat soort dingen zijn echt het leukst. Onverwacht nuttige hebbedingen.

  4. Wauw, wat een leuke goodiebag! Bij zo’n dingen vind ik het altijd leuk als je kennis kan maken met nieuwe merken, die nog eens leuk zijn ook. Niet zo van die bonnen voor frisdrank of snoepjes, maar dat is bij deze goodiebag duidelijk niet zo :-). Zo’n mok met een boekige quote op, dat zou ik wel willen vinden in een goodiebag. En thee! 🙂

    1. Dankjewel Do! Ik denk dat de inhoud op het boek (Carve the Mark of 13 minuten) en de beker na steeds hetzelfde was. Ik ben wel heel blij dat ik deze beker in mijn goodiebag vond.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.