Aanwinsten Maart 2018

Herinneren jullie je nog de zeer gecontroleerde boekenbuit van afgelopen maand? Die waarin het cijfer twee centraal stond … 2 gekregen boeken, 2 recensieboeken en 2 gekochte boeken. Yep, in februari was ik heel braaf wat het aankopen van boeken betreft. In januari was ik zelfs nog braver. Toen kocht ik zelf immers slechts ÊÊn boek. Probeer dat vooral in je achterhoofd te houden wanneer je de bookhaul van maart bekijkt …

Deze maand mocht ik immers heel wat boeken aan mijn collectie toevoegen en daar ben ik zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor. Ik kan zelf mijn persoonlijke Tackle die TBR-tactiek nog niet helemaal doorgronden maar het komt ongetwijfeld wel een keertje in orde met dat hoge aantal.

In maart kreeg ik vier recensieboeken toegestuurd:

Toren van de Dageraad – Sarah J.Maas
Bloed en Beenderen – Tomi Adeyemi
Van mij – Jeff Mack

Schaduwzwart – Sebastien de Castell

Ik kreeg/leende er twee:

De kleine getuige – Jilliane Hofman
Library Kiss – Kasie West

en kocht er *achum* 10:

Discount Armageddon – Seanan McGuire
Shadowsong – S.Jae Jones
Kus onder de sterren – Jill Shalvis

Shadow Rider – Christine Feehan

Aliens Abroad – Gini Koch
Wicked Charms – Janet Evanovich
Beyond the Highland Mist – Karen Marie Moning
Rescue my heart – Jill Shalvis
Animal Attraction – Jill Shalvis
Rumour has it – Jill Shalvis

Maar het was Boekenweek dus het kan gaan kwaad.
Ja toch ….
of niet?

6 gedachten over “Aanwinsten Maart 2018”

  1. Ik zeg niks. 😉 Oh de Highlanders serie van Karen Marie Moning heb ik ook al veel over gehoord. Maar die is ook al zo lang haha. En yeay Shadowsong.

    1. Blijkbaar heb jij ondertussen dezelfde reactie als ik bij het ontdekken van series … “Joepie!Wat een leuke serie” + “Oh nee, ik vind het leuk dus nu wordt mijn tbr ineens 10 boeken langer.” 🙂

    1. Ik heb nu een thriller klaarliggen als tussendoortje. De laatste weken heb ik vrij veel fantasy gelezen dus even een beetje afwisseling voor ik aan Schaduwzwart begin.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.