Foto-update #114

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Zo kreeg ik lieve post met een geweldige timing. Dit kaartje kwam immers toe nadat ik stom nieuws had gekregen in het ziekenhuis.

Dit! In deze uitspraak herken ik mezelf helemaal. Ik heb immers geen streefdoelen voor ogen tijdens het bloggen of leven. Eigenlijk ben ik allang blij wanneer het gewoon goed gaat met manlief en de mensen om me heen.Ik ben dus gewoon content/gelukkig.

Twinning is winning (op de haarband na alleszins 😉 )

Tja, tegen Valentijn moest ik de kerstkaarten stilletjes aan wel eens wegdoen.

Afscheid nemen van de kerstverlichting vond ik moeilijker dus haalde ik plakband, een grote vaas én een sjaal boven en toverde dit alles om tot een Court of Night-achtige sfeerverlichting.(Die strik aan de achterzijde is normaal helemaal naar achteren gedraaid)

Gezellig bijpraten tijdens een heerlijke High Tea in Antwerpen.

Een fashionista is gek van mode, een ficionista is iemand wiens outfits en leesvoer af en toe perfect bij elkaar passen. Hoe noem je iemand wiens medicatie dezelfde kleur heeft als haar drankje?

Onder de rubriek kleurrijk eten … een vegetarisch gerecht dat de dag nadien koud ook erg lekker is.

Ja, eindelijk kwam het ervan om Hunted van Meagan Spooner te lezen.

Mijn ouders verhuisden in december maar ze zijn ondertussen nog bezig met het sorteren van zaken in het oude huis. Vermits ik zelf niet kon helpen met het versleuren van zware gewichten en wegens ziekte (alweer) niet kon helpen met kuisen bracht ik hen compensatie-kokosrotsjes.

Ik heb misschien bizarre humor maar lachen doet me nu eenmaal meer goed als huilen.  Van dat aantal pilletjes schrok ik echter wel even.

Toch maar eens beginnen aan het uitwerken van de recensies die (ooit) nog eens moeten gepubliceerd worden.

Opnieuw een geweldige timing. Dit keer doordat ik net op tijd thuis was  toen een donkere wolk en de bijhorende stortregen losbarstte.

Kaas met hartjes – ok, één hartje – maar toch <3

 Komaan, zelfs Nessie heeft haar Hogwarts brief al gekregen …#steldemensenhungeduldzonietopdeproef

Naar de bibliotheek gaan terwijl je je niet goed voelt heeft precies hetzelfde effect als boodschappen doen met grote honger.

In de bibliotheek ontdekken dat ze deze serie hebben staan en vervolgens heel braaf zijn en ze NIET meenemen vermits eerst die TBR wat naar omlaag moet. Ja, nog steeds

Ik voelde me nog steeds niet goed toen ik terug kwam van de bibliotheek en ik had geen zin om te koken vermits ik alleen thuis was die avond dus ….

9 gedachten over “Foto-update #114”

 1. Wat vet dat de bieb ADSOM heeft! Echt bij de volgende keer moet je die wel echt meenemen hoor. Dan kan die tbr wel eventjes wachten. 😉 (Wat zeg ik nu? :o)

  Wel jammer van dat stomme nieuws van het ziekenhuis en dat 2018 fysiek nog niet tot een sterk begin heeft geleid. Maar dan kan het alleen maar beter worden, toch?

  1. Ik ga er sowieso vanuit dat alles wat ik tot nu toe al heb gehad niet maar mag terugkomen wanneer ik naar Londen ga. Nu maar hopen dat mijn lichaam dit keer wel luistert want dan ga ik vrij gezond naar Londen kunnen gaan.

  1. Haha, minder handig maar wel lekker wanneer je even aan het uitpuffen bent van het versleuren van al die zware dozen.

 2. Wat een leuk foto update! Helaas voelde jij je wat minder, maar zowel de High Tea als de Sushi ( ja toch?) er wel heel goed uit! En niks mis mee met content zijn hoor, hier hetzelfde. Tenminste de meeste dagen 😉

  1. Al een geluk dat er steeds leuke zaken zoals die High Tea, sushi en leuk gezelschap te vinden ter compensatie van de minder fijne momenten. Dat gewoon content zijn is inderdaad de ene dag wat makkelijker als de andere. 🙂

  1. Daar heb ik zelf soms ook last van. De laatste tijd zag ik veel foto’s van Freakshakes en nu wil ik dat echt wel eens een keer drinken/eten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.