Fictionista #10

fictionistaJe wil niet weten hoelang het duurde vooraleer ik doorhad waarvoor de afkorting OOTD stond. Ik wil het waarschijnlijk zelf niet weten én ga me er dus ook het hoofd niet over breken. Laat me het maar voor alle gemak houden op ‘redelijk lang’. Dat ik totaal niet met mode bezig ben heeft er waarschijnlijk wel wat mee te maken.

Een eigen rubriek met OOTD’s is dus logischer wijze niet aan mij besteed. Maar een BOTD-rubriek is dan weer helemaal géén probleem. Ik ga immers liefst op zoek naar een boek dat bij mijn outfit past.

Ik vergeet de laatste tijd steeds om een foto te maken wanneer ik een outfit aanheb waar een boek bijpast. Het duurde dan ook een tijdje vooraleer ik er weer een vijftal bij elkaar had verzameld. 😉

De bovenste twee fictionista-foto’s zijn mijn persoonlijke favorieten. Welke vinden jullie het leukst?

15 gedachten over “Fictionista #10”

    1. Door jouw reactie ontdek ik dat er een deel van mijn intro verdwenen is. Ik was niet genoeg bezig met fashion dus OOTD foto’s spraken me niet aan. Een BOTD foto (Book Of The Day) leek me dan weer wel iets voor mij zien dus deel ik hier af en toe Fictionista-foto’s in plaats van de meer bekende Fashionista-variant.

      1. Ik had de link wel gelegd, maar nu valt het beter op zijn pootjes, ja…
        Ik vind Fictionista trouwens een geweldig woord! 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.