Boekige Quotes #13

Het is ondertussen bijna twee jaar geleden sinds mijn allereerste post met Boekige Quotes verscheen. Sindsdien probeer ik af en toe enkele mooie uitspraken over boeken, lezen of bibliotheken te verwerken in afbeeldingen zodat ik deze vervolgens met jullie kan delen. Blijkbaar was het alweer enkele maanden geleden sinds ik dit voor het laatst deed dus het werd hoog tijd om daar verandering in te brengen.

4 gedachten over “Boekige Quotes #13”

  1. Ik hou van quotes in het algemeen, maar natuurlijk ook van bookquotes! Die quote van Ann Patchett geeft me trouwens eindelijk een mooie verklaring waarom ik nog zoveel ongelezen (bibliotheek)boeken heb haha!

  2. Duizend hartjes voor Ann Pratchett haha! Nu hoeven wij boekenverslaafden ons niet schuldig te voelen als we ons weer eens laten gaan in een boekwinkel of bibliotheek πŸ˜€

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.