Blogger Lovin #24

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

Terugblikken:

Ik hou er niet alleen van om zelf terug te blikken op het afgelopen jaar of de voorbije weken. Nee hoor, ik vind het vrijwel even leuk om ook anderen hun terugblik-blogposts te lezen. Januari was op dat vlak uiteraard een topmaand. Het is vooral heel leuk om te zien hoe ieder op zijn eigen manier terugkijkt of herinneringen ophaalt …

De 7 van 2017 : foto’s
Gemaakt in 2017
BLOGISH Item – 2017 in statistics
Mijn instagram in 2017
Ik haalde bijna al mijn leesdoelen, maar de belangrijkste niet
Over vroeger …
2017 Author meet & greets
Dancing out of january 2018
Voor het eerst …

Zoveel liefde voor:

Blogposts die me nog meer zin doen krijgen om opnieuw naar de bibliotheek te laten gaan (ook al mag dat eigenlijk niet vermits ik mijn eigen tbr omlaag wil krijgen), lijstjes met geluksmomenten, Emmy’s actie die ons nog wat meer lief laat zijn voor elkaar, binnenkijken  in iemands boekenkast, een nieuw Ellis filmpje, Sasha’s idee dat ik helemaal zie zitten (op het nachtje door doen na), uitspraken van kleine kinderen die soms confronterend maar altijd zo waar zijn, Annemieke die Tikkertje terug heeft opgestart, …

Monthly Blessings #9
Ik bieb weer! (en dit nam ik mee)
Mijn boekenkast in cijfers – Editie 2018
Complimenten voor bloggers 2018
Nieuw in februari 2018
I’m dreaming of the ultimate readathon-con
Ik zag twee beren – deel 2
Kinderpraat
Dexter spreekt XXIV
The Book Rec Tig-Tag 2.0

Interessant en/of persoonlijk:

Ik hou er van om mensen beter te leren kennen via hun blog. Of dat nu is op basis van een terugblik, het beantwoorden van vragen, het ophalen van anekdotes, het delen van goede voornemens, nieuwe challenges of favoriete gedichten of het delen van bedenkingen en opinies. Bij het lezen van één van onderstaande artikels ontdek je meteen ook wat 2017 bijzonder voor me maakte. Jaja, ik mocht een gastoptreden maken bij een andere blogster.

Het boek …
Mijn favoriete gedichten
De antwoorden op jullie vragen
Een jaar geen boeken
Jouw moment(en) uit 2017 – Bloggers aan het woord
Nieuw jaar, nieuwe challenges
De verplichte leestijd: tijd voor verandering
Book Blogger Hop – Something old, something new?
Can You Hate The Author And Love The Book?
Confession Time – Mijn liefde voor tweedehandsjes

Herkenning alom:

Enkele van eerder vermelde favoriete blogposts riepen al heel wat herkenning op maar onderstaande posts zelfs nog een beetje meer vermits zowel Evi als Annemieke aandacht besteden aan hun ongelezen boeken. Ik vind het bovendien heel fijn om elke maand bij Annemieke te volgen hoe haar poging om meer ongelezen boeken te lezen vordert. Meestal even vlot als bij mij. Ahum …

Ongelezen boeken : overzicht + tips
Unread Books That Have Been On My Shelves the Longest

Lijstjes:

Tja, lijstjes zullen altijd een van mijn zwaktes blijven. In het eerste lijstje kom ik zelf ook voor. Het was trouwens heel leuk om te zien dat mijn favoriete kerst-leesvoer ook bij vele anderen de grote favoriet is. Ergernissen, tv-shows, een wishlist, voordelen van boekbloggen, series met robots en droids en zelfs een een leesuitdaging in de vorm van een lange lijst (die ik zelf ondertussen al wat korter heb kunnen lezen)

14 Bloggers Share Their Christmas Reads – Annemieke
Dingen die me abnormaal hard irriteren #2
Mijn top 10 TV shows van het moment
Verbeelding Book Challenge 2018
2018 Wishlist van een fangirl
7 series over robots en tech
The Friday Five: Leukste dingen van boekbloggen

Hauls:

Ook Hauls en Unboxings vind ik leuk om te zien. Er zijn ondertussen zoveel verschillende boekige boxen op de markt en ik blijf het fijn vinden om te ontdekken wat daar allemaal in terug te vinden is. De gewone traditionele bookhauls blijven natuurlijk ook een favoriet. Al was het maar omdat ze me steeds opnieuw duidelijk maken dat ik niet de enige ben wiens tbr bijna even groot is als mijn wishlist. 😉

Secret Santa in Wonderland Unboxing
Sinterklaas haul
Bookhaul December 2017
De Giga Januari boekenbuit

10 gedachten over “Blogger Lovin #24”

  1. Wat een boel leuke blogs en links heb je weer voor ons verzameld! En natuurlijk voel ik me vereerd dat ik er tussen sta. Terugblik momentjes of (jaar) overzichtjes blijven leuk he

    1. Haha, een eerste selectie die het aantal wat voor je terugbrengt. Ik heb deze namiddag een weekje blogposts bijgelezen. Dat lijkt op de een of andere manier een weekend-dingetje te worden ook al ben ik door de week evengoed thuis.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.