Unboxing Secret Valentine

Manlief en ik hebben van in het begin Valentijn overgeslagen. Zelf vier ik liever de dag waarop we een koppel werden en onze huwelijksdag in plaats van de dag waarop je zo’n beetje verplicht lijkt te worden om te zeggen dat je iemand graag ziet. Ik kan er niet aan doen maar ik vind het veel leuker om onverwachts bloemen te krijgen of uit eten te gaan wanneer het niet super druk is in een restaurant.

Desondanks was ik meteen enthousiast toen Kwante aangaf dat ze dit jaar meerdere swap-acties ging organiseren en een Valentijn-editie was daar de eerste van. Ik vind het nu eenmaal leuk om zo’n pakket voor iemand samen te stellen en zelf ook een verrassing te mogen ontvangen. Vrij kort na het openen van mijn Secret Santa-pakket mocht ik dus op zoek gaan naar leuke spulletjes voor mijn lootje. Vandaag deel ik met jullie wat ik zelf mocht uitpakken én wat ik verstuurde. Mijn pakketje kwam enkele dagen voor Valentijn aan dus mocht deze beer er nog even voor zorgen dat ik het niet te vroeg zou openen.

Dankjewel Hedwig! Geen flauw idee hoe jij zo’n zwaar pakket kan dragen maar ik ben er wel héél blij mee.

Nu heb ik toch nog eens een Celebrate Books Box in huis.

Dat hartje viel me meteen op én een van mijn favoriete theesmaken zit er ook in.

Eventjes alles mooi uitstallen voor ik begin met het openen van de pakjes …

en zo zag het er nadien uit …

Nu nog eventjes in close-up. Ik kreeg een heel lief kaartje en een schattig hartje,

lekkere vruchtenthee,

Twee vervolgdelen uit de Psy-Changelling serie van Nalini Singh en die waren hier heel erg welkom. Ik stond onlangs immers nog voor mijn boekenkast omdat ik graag wilde verderlezen in deze serie en dat lukte toen niet omdat ik het eerstvolgende deel nog niet had. Vermits dat nu wel het geval is is de kans vrij groot dat ik deze boeken binnenkort een keer laat voorsteken ten opzichte van de overige wachtende ongelezen boeken.

Een reep pure chocolade voor mij, eentje met melkchocolade voor manlief en een set magnetische bladwijzers. Ik had bovendien pas bij deze foto door dat het hartje een magneet is. Ondertussen hangt het op mijn magneetbord, mooi tussen een foto van manlief én eentje van mijn metekindje in.

Heel erg bedankt voor dit fijne pakket Candyce!

Dit verstuurde ik zelf naar mijn lootje …

 

Ik versierde mijn pakjes met Forever Friends beertjes en cadeaulabels die ik bij Valentijn vond passen.

Ik had ergens gelezen dat de verzendkosten meevielen zolang ik onder de twee kilo bleef. Uiteindelijk viel hierdoor het zakje met hartjes-snoepjes weg al zaten er wel andere hartvormige snoepjes in beide bekertjes. Toen ik het pakket verstuurde bleek die informatie foutief te zijn. Blijkbaar is de prijs vanaf 1-10kg hetzelfde. Grrr, dan had ik natuurlijk nog enkele spulletjes kunnen toevoegen zoals theelichtjes, snoepjes, badzout, …

Het kaartje van bovenstaande foto werd uiteindelijk nog vervangen door dit zelfgemaakte exemplaar dat net als het geknutselde boekjuweeltje de lievelingskleur van mijn lootje heeft.

Zelf vond ik het weer een heel geslaagde swap-editie en ik kijk alvast uit naar het lezen van mijn twee nieuwe aanwinsten.

4 gedachten over “Unboxing Secret Valentine”

  1. Geweldige pakketjes ♥ wat tof dat de boeken zo met de covers een geheel vormen! Ik heb zo ook een serie in de kast die met 3 covers een geheel vormt! Vind dat zo tof, wou dat ik de ruimte had om al mijn juweeltjes met de cover naar voren te plaatsen!

    Super leuk dat je weer meedeed ♥

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.