Gelezen in december 2017

Lezen ging dan weer iets minder vlot … maar ik heb die leesdip al duidelijk gemaakt dat hij buiten vliegt zodra het nieuwe jaar begint. Zo’n ongenodigde gast mag niet blijven plakken hé. Ah nee, anders gaat het me niet lukken om dat aantal ongelezen eigen boeken (kuch * 150 + ¨ kuch) wat omlaag te lezen. Daar ga ik dit jaar echt werk van proberen maken.

In december las ik twee recensieboeken waarvan één me zo’n beetje omver wist te blazen. Zo tof om nog eens de volle vijf sterren te kunnen uitdelen.

De vergiftigde gave – Melinda Salisbury

Nimmernacht – Jay Kristoff

Ik las een nog maar net gekocht boek …

My kind of Wonderful – Jill Shalvis

en herlas met kerst het eerste deel van mijn favoriete serie. Maar dit keer koos ik voor de geïllustreerde editie.

Harry Potter and the Philosopher’s Stone – JK Rowling

De maand én dus ook het jaar eindigen deed ik met het volgende boek dat ik een tijdje terug in de Kringloopwinkel kocht. Jammer genoeg deed ik er vrij lang over doordat het boek me niet helemaal voor zich kon winnen. Ik hield van de leuke en herkenbare quotes over boeken én lezen. Spijtig genoeg kon de rest van het verhaal me niet overtuigen en was ik me vaker aan het ergeren in personages dan dat ik kon genieten van de knusse boekenwinkel.

The little bookshop on the Seine – Rebecca Raisin

Cijfertjes:

Goodreads: 103/130
Aantal gelezen boeken: 5
Eigen boeken: 3
Aantal gelezen pagina’s: 1917p.

 

9 gedachten over “Gelezen in december 2017”

  1. Leuk om te lezen! Ik heb juist in die maand de meeste boeken gelezen. De Dorst van Jo Nesbo had ik op het randje 2017 uit en verder heb ik in December heel erg veel Nora (her)gelezen<3

    Op naar een nieuw lees jaar! Welk boek lees je nu? Ik ga beginnen in de nieuwe van Läckberg.

    1. Ik hoop deze middag in Rechtvaardig vermoord te beginnen. Die is ook door Nora Roberts geschreven maar dan onder haar pseudoniem J.D.Robb.

  2. Ik heb op het randje nog de nieuwe John Green uitgelezen, ben nu begonnen in Muggeland van David Arnold. Hopelijk kan je inderdaad die leesdip aan de deur zetten! Succes! En een fijn leesjaar 🙂

    1. Ik ben net in mijn tweede boek gestart dus dat valt nog mee. Alleen had ik beter de afgelopen weken aangegeven dat niet alleen die leesdip maar ook virussen hier niet meer welkom waren vanaf 2018. Ik ben immers van oud op nieuw serieus ziek geworden. Voordien had ik wel al enkele weken last van keel- en oorpijn maar die nacht werd het plots veel erger waardoor ik het nieuwe jaar ben gestart met antibiotica. Laat dat maar geen nieuwe traditie worden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.