Gelukkig Nieuwjaar! …. én een nieuwe winnaar

Ik hoop dat jullie allemaal een gezellige oudejaarsavond achter de rug hebben en wens jullie stuk voor stuk toe dat het nieuwe jaar niets dan goeds in petto heeft. Wensen verschillen natuurlijk van persoon tot persoon maar ik veronderstel dat ik iedereen gelukkig maak met warmte, gezelligheid, een goede gezondheid, fijne verrassingen, leuke gebeurtenissen, lieve mensen om je heen én voldoende tijd om af en toe weg te duiken in een boek. Eén iemand kan ik vandaag zelfs nog een beetje gelukkiger maken.

Tot en met 30 december kon je dankzij Custom Jewels kans maken op een super leuke totebag van Harry Potter. Ik begon het nieuwe jaar dan ook met het schrijven van lootjes én het trekken van een winnaar die deze toffe tas een nieuwe thuis mag geven.

Proficiat Marcia!

Jouw jaar begint al meteen met een leuke verrassing. Neem je even contact met me op zodat we kunnen afspreken hoe ik die totebag best tot bij jou kan krijgen?

5 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar! …. én een nieuwe winnaar”

  1. Ook voor jou een gelukkig nieuwjaar met alles wat je maar wensen wilt. Ik hoop dat die leesdip van jou zijn koffers al aan het pakken is om te verhuizen 😉

    Proficiat Marcia! Nu heb je nog een extra HP-referentie 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.