Gelezen in november 2017

Ik haalde het gisteren al aan in mijn Aanwinsten-blogpost. November was niet alleen de maand waarin ik het hoogste aantal boeken scoorde én daar meteen ook mijn ‘Lees meer eigen boeken’-project de doodslag toediende. Nee, het was ook de maand waarin ik het minste las. Momenteel (23 november) heb ik net mijn derde boek van de maand uitgelezen. Al hoop ik uiteraard dat daar nog verandering in komt tegen dat deze terugblik online komt.

Onze geplande midweek Centerparcs gaat daar ongetwijfeld bij helpen. Ik ben nu al aan het nadenken over welke boeken ik wil meenemen en vermits het er naar uitziet dat het veel gaat regenen en misschien zelfs vriezen is de kans vrij groot dat we regelmatig gezellig binnen blijven zitten én lezen.

Voor die rustige midweek las ik de volgende boeken:

De beer en de nachtegaal – Katherine Arden

Kruimeltaart – Christelle Huet-Gomez

Het lot van de Tearling – Erika Johansen

Simpel! 156 eenpansgerechten voor iedereen die denkt dat koken moeilijk is – Stéphane Reynaud

Geekerella – Ashley Poston

Nooit meer verliefd worden – Audrey Carlan

S.T.A.G.S. – M.A.Bennett
Second Chance Summer – Jill Shalvis
Nieuwe dromen – Brenda Novak
Branded by fire – Nalini Singh

Ja, hoor, ik heb nog een aantal boeken kunnen toevoegen aan dit lijstje. Daarom besloot ik dan ook om de Gelezen-post van november eens niet op de eerste maar tweede dag van de maand in te plannen. Dankzij de vakantie werd november uiteindelijk toch niet de maand waarin ik het minste las. Al zal het wel nog een hele poos duren voor ik het aantal ongelezen eigen boeken terug op het startaantal van dit jaar kan lezen. 😉

Cijfertjes:

Goodreads: 98/100
Aantal gelezen boeken: 10
Eigen boeken: 5
Aantal gelezen pagina’s: 3403p.

11 gedachten over “Gelezen in november 2017”

 1. Mijn vriendin had afgelopen maand ook Geekerella gelezen, ze vindt het haar favoriete boek tot nu toe! Misschien moet ik die dan ook maar eens gaan lezen 🙂

  1. Ik denk dat jij hem als Convention-fan wel tof zal vinden. Wie weet kom je nog inspiratie tegen voor een volgende Cosplay-outfit. 😉

 2. Oeps verkeerde account! Deze mag door 🙂

  Wij staan gelijk qua gelezen aantal! Ik ben voor nu bezig in boek 99 voor dit jaar en mijn challenge heb ik op 100 boekjes staan! Dat moet dus wel gaan lukken!

  Wat ziet Simpel! 156 eenpansgerechten voor iedereen die denkt dat koken moeilijk is er appetijtelijk uit zeg! Ik krijg er meteen honger van!

  Ik ben heel erg benieuwd naar Geekerella, ik heb dat boekje al vaker zien passeren en heb hem ook toegevoegd aan mijn Engelse wishlist!

  1. Mijn Challenge stond op 130 maar die ga ik dus niet meer halen. Ik zie het alleszins niet meteen zitten om een maand als kluizenaar te leven. In dat geval zou het waarschijnlijk nog net wel lukken. 🙂

    1. Ik zag dit weekend een paar sneeuwfoto’s verschijnen op Social Media. Bij ons in de buurt is er nog geen gevallen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.