Gelezen in September 2017

Die hardnekkige leesdip is nog steeds van de partij. Net als die kleine monstertjes (ook bekend onder de naam calorieën) die er voor zorgen dat je kleding wat strakker zit en je schrikt wanneer je nog eens op een weegschaal gaat staan. Beiden lijken me het hele jaar door lastig te vallen. Dat betekent niet dat ik plots niets meer lees maar wel dat het lezen me veel meer moeite kost én het maar af en toe voorvalt dat ik echt in een boek kan wegduiken.

Deze maand las ik twee boeken uit mijn eigen collectie. Het eerste was As old as time van Liz Braswell dat ik in augustus cadeau kreeg.

Het tweede eigen boek was Blood Vow van J.R.Ward. Het tweede deel uit een spin-off serie van The Black Dagger Brotherhood.

Verder las ik ook Levensbloed van Gena Showalter,

Tussen zussen van Cathy Kelly

én hopelijk ook Overstekers van Petra Doom. Wanneer ik deze blogpost opstel ben ik immers nog maar net begonnen aan dit boek maar ik hoop het deze maand nog uit te lezen én wie weet … misschien zelfs nog in een ander boek te beginnen.

Verder las ik ook drie kookboeken. Vooraleer ik zo’n boek recenseer lees ik het helemaal dus ik blijf ze mee tellen bij zowel mijn maandelijkse Gelezen in-blogpost als bij mijn Goodreads-challenge.

5 ingrediënten – Jamie Oliver
Tosti en Toast – Fern Green
Deliciously Ella met vrienden – Ella Mills

Cijfertjes:

Goodreads: 82
Aantal gelezen boeken: 8
Eigen boeken: 2
Aantal gelezen pagina’s:  2998p.

9 gedachten over “Gelezen in September 2017”

  1. Leesdip, check. Ik ben een recensieboek aan het lezen dat maar niet vooruitwil en waar ik intussen al een maand in lees. En ik wil het ook echt gewoon uitlezen om toch nog een paar goeie dingen te kunnen opschrijven. Blogdip ook een beetje, al is dat eerder uit tijdsgebrek, de afgelopen weken waren zo druk :(.

    1. Ik ben blij dat het bloggen wel blijft lukken maar zou nog een pak gelukkiger zijn mocht ik plots weer kunnen lezen zonder bij het minste afgeleid te worden of datgene dat ik lees niet in me te kunnen opnemen.

    1. Pheeeew, wat een geluk. Eigenlijk logisch ook hé. De weegschaal maakt immers ook geen onderscheid tussen ‘Ja maar, ik moest dit receptje wel uitproberen voor mijn recensie’ en ‘Ik kon niet weerstaan aan deze koolhydraten’.

    1. Ik heb tot nu toe een viertal boeken van deze schrijfster gelezen en telkens met plezier. Van haar wil ik sowieso nog meer boeken lezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.