Tegenstellingen

Wanneer je als blogger zowel van boeken als lijstjes houdt verschijnen er uiteraard vrij frequent nieuwe lijstjes op je blog. Binnenkort ga ik daar misschien wel eens een overzichtslijstje van maken want ondertussen werden hier al heel veel boekgerelateerde lijstjes gepost. (Yep, een lijstje met allemaal lijstjes. Zo erg is het gesteld met mijn Listomaniac-drang. 😉 )

De ene keer zijn het informatieve lijstjes, een andere keer een opsomming van favorieten binnen een bepaald genre en soms … tja, soms zijn het gewoon vrij grappige lijstjes. Dan valt me plots iets op en ga ik vervolgens op zoek naar andere voorbeelden totdat ik er voldoende heb om er een blogpost aan te wijden. Dit keer is het er eentje met tegenstrijdige boektitels.

 

3 gedachten over “Tegenstellingen”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.