Gelezen in juli 2017

Het aantal gelezen boeken is deze maand jammer genoeg nog steeds niet echt gestegen. Blijkbaar lukt het me nog steeds niet al te best om alle klusjes -en andere afleidende factoren te negeren en volledig weg te duiken in mijn geliefde boeken. Ik blijf uitkijken naar het moment waarop ik weer het ene boek na het andere kan verslinden. Misschien helpt de Oh My Bookathon wel die georganiseerd wordt in augustus. Fingers Crossed!

Een zwaard van zwart staal – Alex Marshall

Ik begon de maand meteen met een vrij omvangrijk boek waarbij wat aandacht geen overbodige luxe is om niet verstrikt te geraken in alle intriges en niet te vergeten wie nu weer juist wie is.

Magic Rises – Ilona Andrews

Vervolgens las ik dit geweldige boek waarin intriges en magie alweer van de partij waren maar dan wel op een heel andere manier als in Een zwaard van zwart staal.

Hij, hij en ik – Kristan Higgins

Het derde boek dat ik in juli las was dan weer net een heel ander genre en zorgde daardoor meteen voor wat afwisseling.

Witte kaarten – Anne Bishop

Eigenlijk was ik al halverwege Strijder van Julie Kagawa toen dit boek binnenkwam. Het is niet van mijn gewoonten om in een nieuw boek te starten vooraleer het vorige boek is uitgelezen maar dit keer deed ik dat wel. Ik was dan ook al maandenlang aan het uitkijken naar de komst van dit afsluitende deel van De Anderen-serie.

Strijder – Julie Kagawa

Vervolgens was het uiteraard wel de bedoeling dat ik Strijder ook nog zou uitlezen. Wanneer ik deze blogpost schrijf ben ik daar nog mee bezig maar ik hoop vervolgens nog in een nieuw boek te kunnen starten én het misschien zelfs nog uit te lezen vooraleer de maand ten einde loopt.

Destined for an early grave – Jeaniene Frost

Ja! Niet alleen kon ik nog een extra boek lezen – het is er ook nog eens eentje uit de eigen collectie. Toch een klein beetje tegengewicht voor het nieuwe leesvoer dat hier binnenkwam de afgelopen maand. 🙂

Beauty and the Beast – De Betovering

Ik las ook nog dit boekje. Op Goodreads kan ik het niet meteen terugvinden en eigenlijk is mits het kleine aantal pagina’s amper het vermelden waard. Maar hé, ik las het én het is Beauty and the Beast boek.

Cijfertjes:

Goodreads: 65
Aantal gelezen boeken: 7
Eigen boeken: 3
Aantal gelezen pagina’s: 2566p.

Van welk boek hebben jullie het meeste genoten de afgelopen maand?

12 gedachten over “Gelezen in juli 2017”

  1. Ik heb één jaar bizar veel (180 boeken) gelezen maar doorgaans las ik een 12-tal boeken per maand. Dat lukt me dit jaar niet vermits ik er vaak de fut niet voor vind en me moeilijker kan concentreren waardoor het wegduiken in een boek wel erg moeilijk wordt. Gelukkig lukt het me af en toe wel én dan geniet ik er echt volop van.

  1. Als ik er ooit aan toekom om een Nicholas Sparks boek te lezen dan begin ik waarschijnlijk met The Notebook vermits ik die verfilming geweldig vond. Yep, ik zag de film zonder eerst het boek te lezen.

    1. Haha, dat motiveert natuurlijk niet meteen. Dan kan ik beter de film nog eens zien en één van mijn ongelezen boeken lezen die hier nog staan te wachten. 🙂

 1. Hey, een boek is een boek, ongeacht het aantal pagina’s! Ik hoop dat volgende maand je lekker in wat meer boeken kan wegduiken, al is 7 boeken nog steeds een mooi nummer.

  1. Lang leve de begrijpende boekvriendinnetjes. Zowel wat betreft het wel/niet meetellen van dunne boekjes als het meeduimen dat je uit je leesdip geraakt. Zeven boeken is een mooi aantal maar ik mis het gevoel om er helemaal in te kunnen wegduiken zonder afgeleid te worden door het minste geluid. Heel soms lukt me dat maar lang niet zo vaak als anders. Ik duim dan ook samen met jou dat het binnenkort wel weer vanzelf lijkt te gaan.

  1. Ja, die boeken zie ik me zeker opnieuw uit de kast pakken om te herlezen. Het is altijd moeilijk om voor een ander in te schatten of zij er ook van zullen houden maar zelf was ik helemaal gek van het feit dat er eens geen sprake is van instant love. Er komt zelfs geen liefdesdriehoek in voor. Oh en de schrijfster houdt zich ook niet bezig met ellenlange omschrijvingen rond iemands fysieke verschijning. Allemaal voordelen waarvan ik (na het zien van je lijstje met NA-ergernissen) vermoed dat jij ze waarschijnlijk ook zal appreciëren.

  1. Ik ben gisterenavond in de nieuwe Nora Roberts begonnen. Tot nu toe heb ik nog maar enkele hoofdstukken kunnen lezen maar ik ben echt heel benieuwd naar dit boek vermits het een combinatie is van Nora Roberts én J.D.Robb. Eén schrijfster, twee verschillende schrijfstijlen. Heel benieuwd wat daar het eindresultaat van is geworden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.