Aanwinsten Juli 2017

Gedurende deze eerste maand van de zomervakantie heb ik me eigenlijk heel goed kunnen inhouden. Toch kwamen er ook deze maand enkele nieuwe aanwinsten bij. Ik was namelijk jarig én mocht ook enkele boeken recenseren. Ondermeer dat ene boek waar ik de laatste maanden maar niet over leek te kunnen zwijgen …

In juli mocht ik twee boeken recenseren. Zowel Hij, hij en ik van Kristan Higgins als Witte kaarten van Anne Bishop. Jaja, DAT boek!

Ik kreeg echter ook Soulless van Gail Carriger en Alien Education van Gini Koch cadeau van een lieve vriendin die steeds perfect weet met wat voor boeken ze me een plezier kan doen.

Het voorleesboek van Beauty and the Beast kreeg ik als verjaardagsgeschenk van mijn man én Blessed van Tonya Hurley kreeg ik van Emmy mee naar huis.

Dankzij Game of Books and Tea én de Bookish Summer Swap mocht ik The Shadow Queen van C.J.Redwine aan mijn collectie toevoegen.

Zelf zorgde ik er voor dat mijn Roald Dahl-verzameling wat groter werd door The Complete Adventures of Charlie & Mr. Willy Wonka te kopen. Tja, beide verhalen los kopen is kostelijker en deze bundel heeft een paarse kaft. Dan is de keuze uiteraard snel gemaakt.

14 gedachten over “Aanwinsten Juli 2017”

      1. Ik ben me die emoji volop aan het visualiseren. Dat voorlezen en infecteren met het BatB-virus komt hier zeker in orde met dit boek.

    1. Ondertussen heb ik Matilda, De GVR en De Heksen aangeschaft en gelezen en dat was telkens genieten. Deze omnibus heb ik in het Engels gekocht vermits ik het wel eens in de oorspronkelijke taal wilde lezen. Het voelt telkens heel nostalgisch aan om die verhalen te herlezen die me als kind wisten te betoveren.

  1. Ik heb zoveel herinneringen aan Roald Dahl! Ik moet die boeken ooit een keer herlezen want heb er echt heel veel jeugdige uurtjes in doorgebracht in die boeken 🙂

    1. Zelf heb ik er ook heel leuke herinneringen aan én ik vind het tof dat die me zo’n nostalgisch gevoel geven tijdens het herlezen. Het is ook echt een gevoel, ik kan bijvoorbeeld niet meer zeggen waar ik Matilda bijvoorbeeld voor het eerst gelezen heb, maar herinner me wel perfect hoe ik me voelde toen ik dat boek voor het eerst las.

    1. Dat vond ik zelf ook – voor een verjaardagsmaand toch alleszins. Maar euhm … zodra hier alle verjaardagsfeestjes achter de rug zijn wordt er ongetwijfeld een nieuwe bestelling geplaatst. Buddy readen heb ik nog nooit gedaan, maar dat is misschien wel eens leuk om te proberen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.