Foto-update #99

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Wauw, wat vliegt de tijd snel voorbij. Ondertussen is het alweer twee weken geleden sinds ik naar Emmy’s verjaardagsfeestje ging en daarna dit bestelde portret mee naar huis kon nemen. Ik ben er nog steeds super gelukkig mee maar dat lijkt me niet meer dan logisch. Niet alleen sta ik er als Hufflepuff op ik word ook nog eens omhuld door mijn favoriete kleur en verkeer in het gezelschap van een raaf.

Ik mocht twee weken lang interim-mama zijn voor deze twee schatjes én de twee konijnen van onze buren. Heerlijk wanneer ze na het eten op mijn schoot springen om even geknuffeld te worden. De katten welteverstaan want de konijnen zijn duidelijk niet zo gek van knuffels. Het oudste exemplaar is zelfs een Karate Konijn. Het gaf me alleszins een schop met zijn voorpoot toen ik hem groenten wilde aangeven.

Telkens wanneer ik deze stolp gebruik voel ik me een beetje Nigella Lawson. Manlief is gewoon gelukkig dat er vers gebakken frangipane in huis is.

Er werd ook nog eens een knutselmiddag georganiseerd waardoor ik nog eens aan het maken van wat nieuwe kaarten toekwam.

Bij de vorige foto-update toonde ik jullie die lichtpaarse rozen die ik in de supermarkt had gekocht. Blijkbaar zijn die van een geweldige kwaliteit want ze zijn ondertussen 17 dagen oud en zien er nog steeds mooi uit.  Al lijken ze op deze foto wel eerder roos in plaats van lila.

Sinds vorig weekend lijkt het eerder herfst als zomer. Sindsdien ben ik al een viertal keren natgeregend. Hopelijk laat het zonnetje zich binnenkort terug wat vaker zien (én dan liefst zonder meteen een hittegolf te veroorzaken).

Dit zelfgemaakte briefpapier hoorde er dan weer net zomers uit te zien vermits ik meedoe aan een Zomerse Kaarten-actie. Vroeger had ik een hele verzameling briefpapier maar blijkbaar heb ik die helemaal opgewerkt tijdens het schrijven met mijn pennevriendinnen. Vermits briefpapier momenteel iets moeilijker te vinden is besloot ik gewoon zelf iets in elkaar te flansen met illustraties uit Libelle en Femma.

Samen met mijn nichtje genoot ik van een gezellig dagje Eindhoven. Lekker lunchen bij Bagels & Beans, een stukje taart eten bij de Coffeelovers in Van Piere en gezellig bijpraten. Huh, zoet gebak terwijl je Diabetes hebt? Ja hoor, ik had die dag de ene hypo na de andere en zo’n stukje taart is een pak lekkerder als Dextro Energy met van die fake citroensmaak die me steeds aan een kuisproduct doet denken.

Deze prachtige hardcover nam ik uiteindelijk niet mee omdat het op enkele plaatsen beschadigd was én eigenlijk heb ik daar nu een beetje spijt van vermits het echt een mooi boek is én ik meteen verliefd was op die mooie cover in mijn lievelingskleuren.

 Dit kocht ik dan weer wel: een extra boek voor mijn Roald Dahl-collectie, mooi cadeau-doosjes die er niet kinderachtig uitzien, lange smalle enveloppen (superhandig wanneer je bladwijzers wil versturen per post), een nieuwe blogagenda die ondertussen al een beetje werd gepersonaliseerd én twee mooie notitieboekjes met een harde kaft.

Maar ook een kader voor Emmy’s portret én een Polyjuice troostbeker vermits het theekopje Barstje blijkbaar al op één dag was uitverkocht. 🙁

De Weasly -en Black familie kregen een luchtpomp cadeau én die maakt zoveel lawaai dat het lijkt alsof ik in een mini luchtturbine-park woon of zo. De beestjes zelf zien er wel blij mee. Sommige van hen lijken die stroom als een attractie uit een wildwaterpark te beschouwen.

Hebben jullie nog iets leuk gedaan de afgelopen twee weken?

9 gedachten over “Foto-update #99”

  1. Wat fijn dat de katten ook met je willen knuffelen. Mika rent weg als ze de deurbel hoort. Die houdt niet zo van vreemde, zelfs niet als ze met voer komen. 😉

    1. Oei, zelfs dan niet. Dan is ze er echt niet gek van om vreemdelingen te ontmoeten. De buren zijn sinds gisterenavond terug thuisgekomen dus ik vrees dat ik het nu weer een tijdje zonder kattenknuffels moet stellen.

    1. Het werden er uiteindelijk zelfs 19 vooraleer ik besloot om ze weg te doen. Ik stond er echt versteld van dat ze zo lang mooi bleven.

    1. Die kaastaart was zeker de moeite waard. Hun Chai Latte vind ik zelf ook erg lekker. Mocht je nog een gezellig lunch-adresje zoeken dan kan ik zowel Bagels en Beans als de Vooruitgang aanraden. Hopelijk wordt het een leuk (én lekker) dagje in Eindhoven.

  2. Zo’n aquarium vind ik echt rustgevend, gelukkig zijn de visjes er wel tevreden mee met die nieuwe luchtpomp 🙂 . En as usual ook nu weer meegenoten van je zelfgemaakte kaartjes. Misschien kan je het boek met die mooie cover nog online bestellen? Soms is het gewoon een kwestie van te doen en niet teveel te twijfelen (zegt iemand die zelf een eeuwige wikker en weger is 😉 ). En zulke sterke rozen wow!

    1. Als ik opnieuw mijn Tai Chi-oefeningen oppik kan ik dat voor die rustgevende aquarium doen. De visjes hebben dan een grappig uitzicht én ik een tweemaal zo rustgevend effect. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.