Vragen staat vrij

Mijn elfde blogverjaardag komt stilletjes aan in zicht en plots bedacht ik me dat ik jullie nog nooit de kans heb gegeven om me wat vragen voor te schotelen. Via Tags, Facts about me en de terugkerende Foto-updates kan je me wel wat beter leren kennen maar misschien zitten jullie wel met enkele prangende vragen die daar nog niet aan bod zijn gekomen. Vandaag verschijnt hier dus geen lange blogpost maar bied ik jullie de kans om me het vuur aan de schenen te leggen. Ik kan niet beloven dat ik alle vragen ga beantwoorden maar ik ga wel mijn uiterste best doen.

Zo! Nu is het aan jullie …

6 gedachten over “Vragen staat vrij”

  1. – Zijn er boeken die een grote invloed op je leven gehad hebben en welke zijn dat dan?
    – Welk gebakje is het beste “boekengebakje” (ofte: eet je tijdens het lezen)?
    – Leest je man ook zo veel? 🙂
    – Hoe hebben je man en jij elkaar leren kennen? Waren daarbij boeken in het spel? 🙂

  2. Welke vijf fictieve karakters moeten jouw squad zijn als er een enorme oorlog is en jij samen met je squad de wereld moet redden? 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.