Foto-update #93

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Na Witte donderdag, Goede vrijdag, Stille zaterdag én Paasmaandag was het tijd voor een Stoute Woensdag. Samen met een geweldige vriendin genoot ik van een heerlijke High Tea en probeerde mezelf wijs te maken dat ik er niet van zou bijkomen. Never underestimate the power of wishful thinking.

Vermits ik wat te vroeg was voor dat lekkere afspraakje besloot ik tijdens het wachten nog eventjes van zowel mijn boek als het lentezonnetje te genieten.

Ik testte ook een 30-minuten menu uit het Jamie in 30 minuten kookboek dat ik mocht recenseren voor Kosmos Uitgevers.

Oh en ik kreeg post van een jonge aanbidder.

Mijn orchidee blijft het goed doen én dat maakt me helemaal happy. Hij probeert zelfs te dabben al lukt dat niet zo schitterend met slechts één tak.

Vermits ik een reputatie hoog te houden heb van Foto-updates die honger doen krijgen … dit zijn de bosbessenmuffins met kaneelcrumble die ik voor het verjaardagsfeest van mijn 95-jarige oma maakte. 😉

Ik deed ook onverwachts even aan avontuurlijk lezen … toen er plots een aantal pagina’s vermist bleken te zijn.

Buurvrouw! Buurvrouw! Ik zit hier al een eeuwigheid naar je te staren … kijk eens terug!

Zelf schreef ik ook wat post. Nog niet naar mijn jonge aanbidder al moet ik die binnenkort ook eens iets terugsturen. Wel schreef ik een nieuwe Amnesty brief

en genoot ik van de voorpret die komt kijken bij het verrassen van een jarige met een onverwachts kaartje.

een bloedafname is dan weer minder leuk al zou het er heel wat interessanter uitzien wanneer Eric Northman me opwacht in het labo.

Samen met een aantal zomercatalogi kreeg ik meteen ook een boeketje bloemen toegestuurd.

In het weekend kreeg ik echter ook een echte ruiker bloemen voor onze 6de huwelijksverjaardag

en we keken samen naar The Guardians of the Galaxy Vol.2 . Ik heb geen gevoel voor ritme en kan absoluut niet dansen maar vanaf nu beeld ik me tijdens het dansen gewoon in dat ik er even schattig uit zie als dancing Groot. Yep, ik heb daar genoeg fantasie voor.

10 gedachten over “Foto-update #93”

  1. Haha “wanneer Eric Northman me opwacht in het labo” – zalig, zo denk ik er ook over! 😀 Wat een mooie ruiker bloemen 🙂 Gefeliciteerd met jullie 6e huwelijksverjaardag! ^^

    1. Dankjewel! En euhm … die officiële feestdag zie ik helemaal zitten op voorwaarde dat je op die dag lekker mag zondigen ZONDER bij te komen.

  2. Eric Northman mag me elke maand opwachten aan het bloedtransfusiecentrum te Gent! Dan kan hij me gezelschap houden tijdens de bloedplaatjesdonaties. Was er maar zo’n knappe man aanwezig … 😉

    1. Ja hé, ik hoop dat ze dat ook blijven doen wanneer we er ooit een terras ligt en ik dus vaker buiten zal kunnen lezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.