2017: Shelfies #5

18 juni 2015. Zo lang is het geleden sinds ik jullie de inhoud van mijn boekenkast toonde via een reeks blogposts die de toepasselijk naam Shelfies kregen. Enkele maanden geleden wilde ik jullie opnieuw een blik in mijn mini-bibliotheek tonen. Oorspronnkelijk dacht ik dat via enkele vlogs te doen maar het werd me al snel duidelijk dat ik me meer thuis voel achter het klavier dan voor de camera. Het akwardness-gehalte is dan plots ook een pak lager en ik voel me een pak comfortabeler.

Ik heb dus geen vlogs in petto voor jullie maar wel een heel deel foto’s. Vermits het om meerdere boekenkasten gaat heb ik het opnieuw opgesplitst in enkele blogposts. En ja er is wel het een en het ander veranderd. Zo zijn er heel wat boeken weg, en werden de daardoor vrijgekomen plekjes al snel weer opgevuld door nieuw leesmateriaal. Mijn bibliotheek is ook een beetje een fandom-museum geworden. Kijk maar even mee …

Deze smalle boekenkast is net als de kookboekenkast zo ingedeeld dat de boeken die ik het minst snel uit de kast zal halen helemaal bovenaan staan. Sorry Rachel Gibson!

De nederlandse vertaling van de Midnight Breed-reeks van Lara Adrian kan ik alvast aan wanneer ik op mijn tippen ga staan.

Terwijl mijn geliefde Harry Potter boeken mooi frontaal in het zicht staan. Met een heel deel van mijn fandom-spulletjes er bij.

Ook het werk van Diana Gabaldon kreeg een mooi ereplekje. Uiteraard telt dat ook voor deze Jamie Fraser Funko …

en zowel de Alien-reeks van Gini Koch met de prachtige covers …

als de Eve Dallas-serie van J.D.Robb.

Tja, deze reeks staat er zelfs tweemaal in. Gelukkig maar vermits de nederlandse vertaling is gestopt na het negende deel. Al moet ik eerlijk bekennen dat de laatste twee Engelstalige boeken me minder wisten te overtuigen.

Ondertussen lijkt dit wel verdacht veel weg te krijgen van een favorieten-kast. 😉

Een gedachte over “2017: Shelfies #5”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.