Gelezen in maart 2017

Dat van die fanfictie van februari is blijkbaar nog steeds een probleem. Hallo, mijn naam is Liesbet en wanneer ik me niet goed voel grijp ik blijkbaar steeds vaker naar fanfictie. Vertrouwde personages, verstand op nul en even ontsnappen aan de werkelijkheid. De afgelopen maand las ik een 2000 tal pagina’s aan fanfictie. Yep! Hé, je probleem onder ogen zien is altijd de eerste stap.

Van de fanfictie heb ik geen titels genoteerd maar gelukkig las ik de afgelopen weken ook een aantal boeken. Anders was dit lijstje wel heel erg kort geworden.

Wicked nights – Gena Showalter
The Elite – Kiera Cass
De man die de tijd meenam – Elan Mastai

Beauty and the Beast: Lost in a book – Jennifer Donnelly
Thief of lies – Brenda Drake
Hof van doorns en rozen – Sarah J.Maas
Op de rand van het niets – Corinne Duyvis

Carve the mark – Veronica Roth

Bijzondere vertelsels – Ransom Riggs

Cijfertjes:

Goodreads: 33/130
Aantal gelezen boeken: 9
Eigen boeken: 4
Aantal gelezen pagina’s: 3125p. (+ 2000p. fanfictie)

8 gedachten over “Gelezen in maart 2017”

    1. Die leesdipjes zijn verschrikkelijk hé. Ik merkte deze maand dat het me ook niet altijd even goed afging én dan grijp ik dus om de één of andere bizarre reden steeds naar fanfiction. Geen flauw idee waarom ik dit doe ipv rustig wat series te bekijken.

    1. Ik kom dan weer niet aan herlezen toe. Jammer dat je keuzes moet maken in je leven en niet over een ongelimiteerde hoeveelheid leestijd beschikt. 🙁

  1. Het Ransom Riggs boek staat op mijn verlanglijstje! Ik ben op het moment ook bezig met fanfiction lezen. Het laatste boek van de James Potter serie van G.Norman Lippert. Het boek is nog niet helemaal af, maar hij publiceert elke dag een hoofdstuk, te vinden via Facebook. Geweldig weer! Zeker nu er meer over de familie van Sirius verteld gaat worden.

    1. Oh, die heb ik nog steeds niet gelezen. Maar als ik daar nu aan begin kom ik helemaal niet toe aan de recensieboeken die hier staan te wachten. Ik zal me dus maar even inhouden. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.