Aanwinsten maart 2017

Na die online bestelling van februari wist ik me deze maand braaf te bedwingen. Tja, je fysieke TBR laten krimpen lukt natuurlijk niet zo goed wanneer je non-stop nieuwe boeken blijft aanschaffen. Deze maand kocht ik er dan ook geen. Yep, je leest het goed! Dat is uiteraard een goede zoek voor mijn ‘Lees meer eigen boeken’-project al moet ik wel meteen ook toegeven dat mijn wishlist steeds groter wordt. 😉

Toch belanden er ook in maart weer enkele nieuwe boeken op mijn planken. Ik kreeg namelijk een mooi aantal recensie-exemplaren toegestuurd. Van sommige van deze boeken kan je de recensie al terugvinden de overige probeer ik zo snel mogelijk te lezen en recenseren.

Op de rand van het niets – Corinne Duyvis

Koningin van de schaduw – Sarah J.Maas

Carve the mark – Veronica Roth

Hof van doorns en rozen – Sarah J.Maas

Bijzondere vertelsels – Ransom Riggs

Eerste leven – Gena Showalter

Ook dit kookboek mag ik recenseren en daar ben ik echt super blij om. Ik ben namelijk iemand die al jarenlang receptjes uit de Libelle knipt. Of het nu mijn eigen versie is, of degene die ik van mijn Oma of moeke krijg doorgeschoven (ik vind het echt leuk dat dit een doorgeef-magazine is). Al die receptjes belanden in een mapje en worden vervolgens getest. Uiteraard ga ik niet in dit boek beginnen knippen maar ik kijk er wel naar uit om nieuwe gerechten te ontdekken.

3 gedachten over “Aanwinsten maart 2017”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.