Foto-update #92

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

IK:

-mag meter worden van het kindje van mijn jongste broertje en schoonzusje

-speelde zelf even voor postbode toen zowel mijn oma (95) als het zoontje van een vriendin (5) op dezelfde dag jarig waren.

– maakte in de oven gepofte aardappels met brie en prei

– ben super blij met mijn nieuwe kringloopaanwinst. Voor 0,25€ kocht ik een engelstalige editie van Matilda. Door dat gekke effect van de zonnestralen lijken de boeken nog wat magischer.

– kocht daar ook Triominos. Geen flauw idee waar de marketing zich in die periode op focuste maar dankzij deze foto lijkt het wel alsof je lid moet zijn van Mensa vooraleer je dit spel kan spelen.

– kreeg een antwoord terug op mijn brief naar J.K.Rowling. Jammer genoeg heeft ze geen tijd om de vragen van het Auteurs Vriendenboek te beantwoorden. Maar ik vond het wel de moeite om het even te proberen. Je weet immers maar nooit.

– won tickets voor F.A.C.T.S.

– knutselde voor diezelfde convention een nieuwe halsketting met een mini-boekje en behandelde mijn bookpurse met modpodge zodat deze toch iets beter tegen de regen zou kunnen.

– ging op de foto met Bellatrix, Lumière en Belle. Jammer genoeg is die laatste foto super wazig.

– ging naar goede gewoonte ging de nieuwe Dating for Geeks strips kopen én liet deze signeren door Kenny Rubenis. Super leuk dat hij er steeds iets persoonlijks in tekent.

– mocht een weekje op de katten en konijntjes van de buren letten. Die laatste twee blijven iever in dit comfortabele mandje liggen ipv terug naar buiten te gaan. Wat doe je dan? Tja, twee uur later nog eens terug gaan en zien of ze dan wel zin had om mee te werken.

– genoot van de leuke columns die Kelly voor Steps (dit boekje neem ik normaal niet mee bij de bakker, maar nu ik weet dat er een column van hier in staat dus wel) en Femma schrijft.

– zag tijdens het kuisen een dino onder de zetel vandaan komen. (alleszins leuker dan die dikke spin die enkele dagen later door de keuken kroop)

– ging op zondag naar de Paasmis en kwam vervolgens thuis met zowel tulpen als chocolade-eitjes (dankjewel moeke). Die staan heel mooi bij het lieve kaartje dat ik van een vriendin kreeg om me proficiat te wensen met dat aanstaande meterschap.

6 gedachten over “Foto-update #92”

    1. Het is een receptje dat ik in een Aldi-folder zag. Op hun site kan je het ook terugvinden. Ja, ik heb belachelijk veel kookboeken én maak nog steeds recepten klaar die ik in reclamefolders zie staan. 🙂

  1. Wat leuk dat je meter mag worden, gefeliciteerd! 🙂 Echt leuk dat je naar JK Rowling geschreven hebt, het was inderdaad zeker de moeite waard om te proberen. En met Bellatrix wil ik stiekem ook wel graag eens op de foto 😀

    1. Ik begreep het zelf ergens ook wel maar vond het toch opvallend hoe die beestjes je dan kunnen aankijken met zo’n blik van ‘Ik denk het niet, kom straks nog maar eens terug’.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.