Maandelijks een pakje #4

elkemaandeenpakjeVrijwel alles begint klein, alleen worden sommige zaken vervolgens heel populair waardoor ze plots als paddestoelen uit de grond lijken te rijzen. Dat subscription boxes voor boekenliefhebbers erg populair zijn was jullie vast wel al opgevallen. Jammer genoeg rijzen ze niet zomaar op uit de grond. Anders had ik waarschijnlijk elke maand in mijn tuin aan het oogsten. Het leek me echter een leuk idee om eens op te zoeken welke boekige dozen je allemaal kan bestellen.

Oorspronkelijk leek dit weer zo’n onverwachts blogideetje te worden dat vervolgens veel te omvangrijk leek. Vermits ik me heb voorgenomen om het mezelf niet meer te moeilijk te maken besloot ik om er gewoon af en toe enkele met jullie te delen in plaats van ze allemaal in één ellenlange blogpost te tonen. Het zijn er immers best veel vermits ik geen rekening heb gehouden met de prijs. Als mensen mogen dromen dan mogen boekenwormen dat uiteraard ook. Wie weet heb ik tegen dat ik ze hier allemaal heb voorgesteld eindelijk ook eens zelf zo’n box besteld. Binnenkort weet ik uiteraard net als jullie welk exemplaar me het meeste aanspreekt.

The YA Chronicles

Frequentie: maandelijks
Inhoud: 1 boek (maximum 1 maand oud, Australische editie), een bladwijzer ontworpen voor The YA Chronicles, 2 tot 5 items
Genres: Contemporary, Fantasy, SF, …
Prijs zonder verzendkosten: 1maand = 21,83€, 3mdn = 61,86€, 6mdn = 116,44€
Verzendkosten: 18,19€ (tracking inbegrepen)
Voordeel: Je inschrijving wordt niet automatisch verlengd.
Meer lezen of zien? Dan kan je hier terecht …

Site, Instagram, Twitter, Facebook

The Book(ish) Box

Frequentie: maandelijks
Inhoud: T-shirt exclusief ontworpen voor The Book(ish) Box en 3-5 items gebaseerd op het thema van de maand. Je kan echter ook kiezen voor een versie zonder T-shirt (dus enkel de goodies) of de versie met een nieuwe YA Boek of … (bekijk even het lijstje met prijzen)
Genres: Young Adult (max. 40 dagen oud voor verzending box)
Prijs zonder verzendkosten:
– Goodies en YA boek 1md = 27,5€, 3mdn = 77,86€
– Goodies, t-shirt and YA boek 1md = 37,98€, 3mdn = 196,35€
– Goodies én t-shirt = prijzen afhankelijk van de maat en het model. Je hebt telkens keuze uit een abonnement van 1md, 3mdn, 6mdn of 1 jaar.
– Enkel het t-shirt in het gewenste model 1md = 17€, 3mdn = 49,36€
– Enkel de goodies:  1md = 18€, 3mdn = 48,40€
Verzendkosten: die zijn niet duidelijk aangegeven en worden dus wsl pas vermeld bij het afrekenen.
Let op: Automatisch verlengd indien je niet tijdig opzegt.
Meer lezen of zien? Dan kan je hier terecht …
Site, Instagram, Twitter en Facebook

SpearCraft Box

Frequentie: maandelijks
Inhoud: nieuw YA boek passend bij het thema van de maand en 4+ bijhorende handgemaakte items
Genres: niet terug te vinden op de site
Prijs zonder verzendkosten: De enige prijsinfo die ik terugvond is 28,47€ per box + verzendkosten. Hoeveel die verzendkosten bedragen of wat de prijs is voor een abonnement van bijvoorbeeld 3 of 6 maanden was jammer genoeg niet terug te vinden.
Verzendkosten: Niet terug te vinden. Ook een overzicht van de landen naar waar verzonden wordt was nergens te bespeuren.
Voordeel: Je kan kiezen tussen een formule die automatisch verlengd wordt of een eenmalige bestelling. Op hun site kan je restanten van producten uit vorige dozen apart bestellen.
Nadeel: Tja, ik kon veel informatie niet terugvinden terwijl het toch wel om vrij belangrijke gegevens gaat als prijzen, verzendkosten, genres van boeken, …
Meer lezen of zien? Dan kan je hier terecht …
Site, Cratejoy, Twitter, Facebook, Tumblr, Instagram

Hoot Loot Box

Frequentie: maandelijks
Inhoud: 3 verschillende formules en prijzen.
Budget Hoot = 1 bad of schoonheids-product, 1 Premium bookish item, eventueel een extra kleiner item
Medium Hoot = 1 bad of schoonheidsproduct, 1-2 Premium bookish items, 1-2 kleinere boekige items
Premium Hoot = 1 YA boek, 1 bad of schoonheidsproduct, 1-2 Premium bookish items, 1-2 kleinere boekige items, eventueel exclusieve auteur-gerelateerde items
Genres: YA en NA
Prijs zonder verzendkosten:
Budget Hoot = 14,24€
Medium Hoot = 20,88€
Premium Hoot = 28,47€
Verzendkosten: Die kon ik jammer genoeg niet terugvinden.
Voordeel: Ideaal voor iemand als ik die geen fan is van het aangaan van een abonnement dat automatisch wordt verlengd. Deze boxen worden immers verkocht via Etsy.
Nadeel: Hoot Loot moest even een verplichte break inlassen wegens familiale omstandigheden. Gedurende maand, april en mei zal er dan ook geen nieuwe box verschijnen. Tot nu toe zijn ze enkel via Instagram en hun site terug te vinden
Meer lezen of zien? Dan kan je hier terecht …
Site, Etsy én Instagram

Let op: Ik heb de prijzen alvast even voor jullie omgerekend maar die kunnen uiteraard wisselen afhankelijk van de koers.

Een gedachte over “Maandelijks een pakje #4”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.