‘Tis the Season Book Tag

Volgens mij heb ik de laatste twee maanden meer tags ingevuld dan in de vorige 10 maanden samen. Uit mezelf ga ik immers niet zo snel een tag invullen vermits mijn blogplanning steeds snel is volgeboekt. Melissa heeft me echter enkele keren aangetikt én geen schrik hoor Melissa dat vind ik niet erg. Al merk ik wel dat er nu niet veel meer komt van mijn voornemen om het bloggen af te bouwen naar 5x per week in plaats van dagelijks. 🙂

Al verschijnt deze Season Book Tag door eerder vermelde planning wel pas na Kerstmis. Oops!

Do you have a favorite Winter Read?
Eigenlijk niet. Ik vind het altijd knap hoor die lijstjes met bijvoorbeeld Kerst -of Halloween boeken. Maar zelf kies ik dus gewoon steeds op het moment zelf. Wel merk ik dat ik wanneer er geen recensieboek op me wacht snel voor een Urban of Paranormal Romance-boek kies. Maar dat doe ik dus het hele jaar door en niet enkel met kerst.

Find a book with blue on the cover
Deze heerlijk winterse cover van De Leeuw, De Heks en De Kleerkast. Blijkbaar heb ik toch een echt winters boek in mijn collectie staan. 😉

Find a book you’d use as the star on top of the christmas tree.
Pssst … we hebben helemaal geen kerstboom staan. Ik heb echter wel enkele boeken in de kast naar voren gedraaid omdat ik hun cover zo mooi vind. Er eentje uitkiezen lijkt me vrijwel onmogelijk. Daarom speel ik een beetje vals en verwijs ik jullie door naar deze blogpost waarin ik boeken met prachtige covers in de spotlight zet. Maar vermits ik die boeken niet in mijn bezit heb is het natuurlijk geen geldig antwoord. Laat me dan maar kiezen voor … Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Pick one fictional place that would be perfect for a Winter Vacation!
Hogwarts natuurlijk! Het lijkt me heerlijk om aan te schuiven aan de goed gevulde tafels in de Grote Hal of stilletjes te verdwijnen naar de bibliotheek en daar vervolgens uren weg te lezen.

Pick one fictional character you’d take with you on your Winter Vacation.
Hermione! Ja, ik ben voorspelbaar. Dat ga ik zeker niet ontkennen. Maar Hermione kan er nu eenmaal als enige voor zorgen dat die ongetwijfeld super leuke vakantie nog wat langer duurt. Dus kunnen we onbeperkt lezen én over boeken praten. Misschien moeten jullie me helpen met nog wat extra suggesties want anders gaat Hermione steeds opnieuw mogen opdraven bij het invullen van tags. 😉

Name one book on your wishlist this year.
Oh, er stonden heel wat boeken op mijn wenslijstjes. Ik kreeg er zelfs enkele van waardoor mijn wishlist iets korter werd. De vraag is maar hoelang dat zal duren. Ik ontdek immers steeds meer nieuwe auteurs, leuke boeken én series. Maar om er toch eentje specifiek te vermelden … Heart’s blood van Juliet Marillier.

Your favorite Holiday Drink, Treat & Movie
Chai Latte, een scone met clotted cream en confituur én de verfilming van Harry Potter & the Philosopher’s Stone.

Wie nog helemaal in de gezellige winterse sfeer zit mag deze tag gerust overnemen.

5 gedachten over “‘Tis the Season Book Tag”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.