Aanwinsten december 2016

December was niet enkel een feestmaand door Kerst en Oudjaar maar ook doordat ik leuke boeken cadeau kreeg, een geweldig koopje op de koop kon tikken in de plaatselijke Kringloopwinkel, een recensieboek kreeg toegestuurd, naar het Boekenfestijn in Mechelen ging, … Ja hoor, ook deze maand werden er weer wat nieuwe boeken aan mijn collectie toegevoegd.

Kus me dan – Rachel Gibson
Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar toegestuurd door L&M Books

Deze boeken nam ik mee naar huis na een bezoekje aan het Boekenfestijn:

Alias Hook – Lisa Jensen
Nieuwe dromen – Brenda Novak
Reddende engel – Katie Fforde

Dragon Bound – Thea Harrison
Fighting Destiny – Amelia Hutchins

Beide bovenstaande boeken kreeg ik als kerstcadeau van een geweldige vriendin die er met elk pakje voor zorgt dat ik een nieuwe auteur of serie ontdek (én vervolgens met plaatsgebrek zit in de boekenkast 😉 )

Ik deed enkele boeken naar De Sleghte en verwisselde ze vervolgens voor deze twee exemplaren. Dat er zo’n mooi exemplaar van ‘Een echo in de tijd’ lag was echt wel geluk hebben.

Een echo in de tijd – Diana Gabaldon
Begraaf het verleden – Nora Roberts

Daar bleef het echter niet bij. Nee hoor, dat geluk hield me nog wat langer gezelschap en daardoor vond ik twee dagen later deze trilogie in hardcover-editie voor slechts 6€ bij de Kringloopwinkel.

Vrees me – Tahereh Mafi
Breek me – Tahereh Mafi
Vertrouw me – Tahereh Mafi

Ook mijn allereerste deelname aan Kwante’s Secret Santa-actie zorgde voor nieuw leesvoer. Van mijn super lieve persoonlijke Kerstman (nu ja, Kerstvrouw) kreeg ik immers deze leuke boeken.

Outlander Kitchen – Theresa Carle – Sanders
Beauty – Robin McKinley
Branded by fire – Nalini Singh

Ja hoor, de voorlaatste dag van het jaar stond de postbode aan de deur met niet één maar TWEE pakjes voor me. De lieve Manon, die mijn als lootje had gekregen tijdens Emmy’s Boeken Adventskalender gaf me immers deze twee boeken cadeau. Ik ben er echt super blij mee!

The Grimm Legacy – Polly Schulman
Dorothy must die – Danielle Paige

Ik kan jullie nu alvast verklappen dat het lijstje met Gelezen boeken dat morgen verschijnt een pak korter is.

4 gedachten over “Aanwinsten december 2016”

  1. Oooh! Alias Hook lijkt me zo gaaf! Net als het Outlander kookboek trouwens. Als ik wat meer van een keukenprinses in me had zou ik die ook hebben gekocht

    1. Ik moest dan ook meteen aan jou denken toen ik dit boek zag liggen. Binnenkort ga ik het kookboek eens doorbladeren. Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor recepten ik er allemaal in ga terugvinden want Haggis spreekt me nu niet meteen aan.

    1. Echt een verrassing, want dat boek had ik nu eens totaal niet verwacht. Ik ben echt nieuwsgierig wat voor recepten ik er allemaal in ga terugvinden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.