Winnaar: Slaves – Miriam Borgermans

Dankzij Emmy’s Boeken Adventskalender en de lieve mensen van Clavis mocht ik de afgelopen week een wedstrijd organiseren waarbij jullie kans maakten om Slaves, het eerste deel uit de Raven-serie van Miriam Borgermans te winnen. Vandaag maak ik bekend wie de gelukkig winnaar werd en omdat te bepalen haalde ik (ouderwets als ik ben) weer pen en papier boven om lootjes te maken.

Na schrijven, dichtplakken én vervolgens met onschuldige hand trekken …

… werd Audrey de gelukkige winnaar van Slaves.

Stuur je me een berichtje met je adresgegevens? Dat kan via het contactformulier hier op de blog, maar ook via Facebook, Twitter, …

6 gedachten over “Winnaar: Slaves – Miriam Borgermans”

    1. Ps. De einddatum in je originele bericht met de prijsvraag klopt niet, er staat dat de actie t/m 22 december loopt (dus eigenlijk zou je ook nog vandaag mee kunnen doen?).

      1. Je hebt gelijk Sylvia. Ik was er vandaag niet helemaal bij en heb me vergist. Eigenlijk was ik er van overtuigd dat het al vrijdag was. Vergissen is natuurlijk menselijk maar ik ga vanaf nu toch iedere keer nog eens dubbelchecken wanneer ik een wedstrijd organiseer.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.