Gelezen in november 2016

gelezeninnovemberOf ik gelezen heb in november? Ja hoor, alleen weer hetzelfde aantal als elke voorgaande maand van dit jaar … minder dan ik zou willen lezen. Ik weet dat ik in herhaling val hoor maar ik vermoed dat de meeste boekliefhebbers dit probleem wel zullen herkennen. Als het op lezen aankomt ben ik gewoon ontzettend hebberig en wil ik steeds meer. Al klopt het ook wel deels. Het ziet er naar uit dat ik in 2016 opvallend minder las dan de voorbije twee jaren. Ik ben alvast benieuwd wat de telling aan het einde van het jaar gaat opleveren.

Deze maand las ik de volgende boeken:

A touch of midnight – Lara Adrian
Ruimtekruimels – Craig Thompson
My viking vampire – Krystal Shannan

de-invasie-van-de-tearling

De invasie van de Tearling – Erika Johansen
Dessert Easy – Anna Helm Baxter
Bruss.2
Het beste uit Delicious

grijzeogen

Grijze ogen – Anne Bishop
De horlogemaker van Londen – Natasha Pulley
Voor altijd geliefd – Marie Force
Verzamel de liefde – Bart Moeyaert
Fantastic Beasts – J.K.Rowling

img_20161120_100653

Persepolis – Marjane Satrapi
Alien Separation – Gini Koch
De heksen – Roald Dahl

Update Challenges:

Goodreads: 136/130 (al moet ik twee daarvan wel nog eerst terugvinden op Goodreads)
Hebban: 97/100
Aantal gelezen boeken in november: 15
Eigen boeken: 4
Bibliotheekboeken: 3
Aantal pagina’s in november: 3895
Aantal pagina’s 2016: 48 737

7 gedachten over “Gelezen in november 2016”

    1. Ergens weet ik natuurlijk wel dat het een vrij hoog aantal is maar gek genoeg bedenk ik me vooral welke boeken ik niet kon lezen bij gebrek aan tijd of overmaat aan afleiding. Het zal wel een raar ticje van me zijn. 🙂

  1. Zo hatelijk dat je een gelezen boek dan niet kunt vinden op Goodreads. En dan komt die melding dat je een boek achterloopt op je challenge. NIET. WAAR.

    1. Gelukkig loop ik er op Goodreads nog niet door achter op schema. Bij Hebban dan weer wel. Maar eigenlijk ben ik er niet echt bewust mee bezig. Ik zie het uiteraard wel wanneer ik nieuwe boeken toevoeg maar ga niet plots dunnere boeken uitkiezen om sneller dat aantal te halen. Aan het einde van het jaar zal ik wel zien waar ik gestrand ben.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.