Fictionista #6

fictionistaJe wil niet weten hoelang het duurde vooraleer ik doorhad waarvoor de afkorting OOTD stond. Ik wil het waarschijnlijk zelf niet weten én ga me er dus ook het hoofd niet over breken. Laat me het maar voor alle gemak houden op ‘redelijk lang’. Dat ik totaal niet met mode bezig ben heeft er waarschijnlijk wel wat mee te maken.

Een eigen rubriek met OOTD’s is dus logischer wijze niet aan mij besteed. Maar een BOTD-rubriek is dan weer helemaal géén probleem. Soms past mijn leesvoer zelfs perfect bij de outfit die ik die dag uit de kast nam.

20161017_132709

20160816_084306

20160819_150120

20160531_105243

20160321_170807

12 gedachten over “Fictionista #6”

    1. Haha, ik heb ze zelf ook nog niet allemaal ontcijferd hoor maar deze dus wel en een Book Of The Day-foto spreekt me veel meer aan als Outfit Of The Day 😉

  1. Je bent daar niet alleen in hoor, ik heb het uiteindelijk opgezocht op google omdat ik de afkorting zelf maar niet kon ontcijferen 🙂 Book of the Day vind ik wel leuk gevonden 😉

  2. Haha, totaal niet bekend met deze afkortingen. Zo leer je nog eens wat als je gaar achter je laptop zit op zaterdagmiddag. Ik heb er zelfs heel lang over gedaan waar DIY voor stond, maar ik echt niet blond ;).

    1. Het komt niet altijd uit hoor. Ik maak natuurlijk enkel een foto wanneer het een beetje bij elkaar past. 🙂

  3. Ooh je jurk past wel heel leuk bij die van Gini Koch.

    Er is hier een winkeltje met van alles en nog wat en ook soms jurkjes. En elke keer als ik die zie moet ik aan jou denken. 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.