Lancering Young & Awesome: Winactie!

booksmakeyourlifesparkleBooks make your life sparkle! Ja hoor, boeken maken het leven alleen maar mooier. Sommige van jullie zullen het ongetwijfeld al weten maar een tijdje terug kondigde Uitgeverij Leopold aan dat ze een nieuw fonds gingen lanceren. De naam doet het al vermoeden … Young & Awesome focust zich op boeken voor de YA-liefhebbers en je mag je als lezer zowel aan spanning, romantiek én fantasy verwachten.

aanbod-young-and-awesomeDaar blijft het bovendien niet bij. Naast de vier boeken die dit najaar verschijnen kan je als boekenworm ook je hartje ophalen aan producten als sokken of een Reading Journal waarin je je leeservaringen én favoriete quotes kan neerpennen.

Het wordt zelfs nog leuker want naar aanleiding van de release van dit nieuwe fonds heeft WPG iets bijzonder in petto … een unieke YA-boekenzoektocht doorheen Vlaanderen. Vanaf morgen, vrijdag 21 oktober zullen er in vijf grote steden 5 Young & Awesome-pakketten verstopt worden die jij kan vinden.

Denk je nu “Bwa, ik weet niet of ik wel zin heb in zo’n zoektocht hoor” dan heb ik zo’n vermoeden dat je van gedachten gaat veranderen zodra je ziet wat er in zo’n pakket zit.

* Alle boeken die Y&A net gereleaset heeft!
(klik maar even door naar hun site voor een overzicht van alle titels)
* Een Reading Journal
(jaja, dat boekje dat hierboven al vermeld werd)

* Een exclusieve meet & greet met Krystal Sutherland op een geheime locatie in Antwerpen op 2 november
* En nog veel meer leuke Young & Awesome-spulletjes

Nu jullie ongetwijfeld zin hebben gekregen in dit pakket laat ik nog even weten hoe je kan meedoen.

youngandawesome

In de eerste plaats is het de bedoeling dat je de Facebookpagina van Young and Awesome books volgt. Vanaf morgen kan je hier immers per provincie tips terugvinden over waar je het pakket kan vinden. Dit zijn tips in de vorm van YA-fragmenten, raadsels, muziek, en nog veel meer.

Verzamel de tips en ontcijfer de vindplaats! Als je weet waar in jouw provincie het Young & Awesome-pakket ligt, haast je je als een gek naar daar om het als eerste te bemachtigen.

Gelukt? Super! Laat dan even zien wat je gevonden én dus ook gewonnen hebt door een foto van je buit te delen op Instagram of Facebook.

Nog eventjes in het kort:

1. Like de facebookpagina van Young & Awesome Books
2. Verzamel de dagelijkse tips
3. Wees als eerste bij het pakket
4. Post een foto van jou met het pakket voor de vindplaats en tag @wpguitgevers.be en @youngandawesomebooks op Facebook of Instagram.

De actie loopt t.e.m. woensdag 26 oktober.

3 gedachten over “Lancering Young & Awesome: Winactie!”

    1. De sokken vind ik echt superleuk. Ik zag echter op een foto dat ze maar tot maar 40 gaan dus dan zou het kunnen dat ze te klein voor me zijn. 🙁

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.