Foto-update #80

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

boekvoorstelling-selfieZo ging ik naar de boekvoorstelling van Selfie, het YA boek dat mijn nicht Kaat schreef.

natuur

Ik kwam er te vroeg aan (dat is vrijwel steeds het geval wanneer je met het Openbaar vervoer reist – te vroeg of te laat) maar had het geluk dat er vlakbij een prachtlocatie lag om te wachten. Inclusief boek uiteraard

20160922_113918

Vermits ik zo’n trienemie ben die niets illegaal wil/durft zien moest ik erg lang wachten én in die tijd gigantische hard mijn best doen om spoilers te vermijden. Maar eindelijk was het dan zover … ik heb het elfde seizoen van Supernatural te pakken. Toen ik van de winkel terug naar huis fietste nam ik even een pauze in Purgatory om deze foto voor jullie te maken. Nee hoor, het is gewoon een bos.

20160916_154527

Ik vind het echt grappig dat de katten van de buren zo graag in onze tuin lijken te verblijven. Zo ziet een Cat Friendly Garden er dus uit.

interimtuinierTerwijl zowel mijn ouders als schoonouders even op vakantie waren deed ik zelf even dienst als interim-tuinier. Elke dag verse groentjes en een grote lading lekkere frambozen.

koekjes

Ik ging nog eens aan het bakken toen een vriendin een koekjes-bestelling had geplaatst. Best wel moeilijk om er dan nadien niet zelf van te smullen wanneer het hele huis in zo’n koekjes-aroma is gehuld.

smoothies

Ik probeerde de zomer te bottelen maar ook al hebben we een hele mooie nazomer …

20160927_230003

nu is het toch echt wel herfst. Tijd dus voor een ander tafelkleed en wat nieuwe decoratie.

deliciously-ella-kruidige-linzensoep

Er werden ook heel wat nieuwe recepten getest voor de kookboeken die ik mocht recenseren en deze soep met in de oven geroosterde wortels en rode linzen gaf me ook meteen een herfst-gevoel.

postcard

We kregen een kaartje toegestuurd dat het record verbrook. Een tijd terug kregen we er immers eentje uit Jamaica dat drie maanden lang onderweg was. Dit kaartje uit Cuba deed er echter VIJF maanden over.

20160928_121148

Vermits de familie weer wat groter werd probeerde ik een kaartje te maken dat bij hun geboortekaartje past.

willy-wonka-pralines-chocolade

Ik ging ook weer even in Willy Wonka-modus om pralines te maken als Welkom thuis-verrassing voor mijn ouders.

20160930_084543

en ik mocht dankzij Clavis naar de Avant-première van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Afgelopen zondag konden jullie mijn verslagje al lezen.

billie

nog meer katten-bezoek … Dag Billie!

harry-voldy-boeken

Ik kwam eindelijk bij een winkel die de Harry Potter Mystery Mini Funko’s verkocht. Jammer genoeg zat Dobby er niet tussen. Na drie pogingen heb ik maar braaf de winkel verlaten in plaats van te blijven proberen. Anders had het een wel heel kostelijke zaak geworden.

hermione-charlie-hp-spn

Geen Dobby dus, maar wel een schattige Harry, Voldemort (die ik in dit geval heb omgedoopt tot Voldy) en Hermione die ik naast haar grootste fan heb gezet.

owlcrate1

en nog eentje om het af te leren … ik besloot om op Instagram een kans te wagen en mee te doen aan de Owl Crate Rep Search voor Oktober – November en December. Je weet immers maar nooit

8 gedachten over “Foto-update #80”

  1. Wat een prachtige foto-update weer! En god, wat een lekkere dingen heb je gemaakt :O!!!! Van die pralinés tot die koekjes en gewoon alles, aahhhh hihi.. krijg er honger van 🙂

    Die harry potter vinyl poppetjes zijn echt zo cute! Kwam ze in london ook tegen en twijfelde of ik eentje moest meenemen. Maar omdat je juist niet weet wat erin zit is het aan de ene kant wel leuk vanwege de verrassing, maar ik ben bang dat je bezig blijft en veel dezelfde krijgt en dat houdt me nog even tegen hihi..

    En je Insta foto’s zijn zo prachtig <3 Succes met je deelname voor de repsearch actie!

    1. Ik heb ook een beetje dat dubbele gevoel bij de Mini Mystery Funko’s. Bij subscription boxes heb ik dat ook. Het lijkt me erg leuk om ze uit te pakken terwijl je niet weet wat je mag verwachten maar dat betekent natuurlijk ook dat het eens kan tegenvallen én dan ben je wel wat geld kwijt. Dankjewel voor je lieve compliment. Ik was niet bij de winnaars maar ik blijf gewoon proberen. Je weet maar nooit én ik vind het leuk om af en toe foto’s te delen op Instagram.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.