Right here, Right now #12

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam.

Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te tonen waar ik mee bezig ben.

Boek:

Ik las gisteren Ademloos van Jennifer L.Armentrout en hoop zo snel mogelijk in 54 minuten van Marieke Nijkamp te beginnen.

peregrineFilm:

Oei, dat is alweer even geleden. Als ik me niet vergis was Pan de laatste film die ik zag. Ik ben echter wel van plan om binnenkort eens rustig in de zetel te kruipen om X-men: Apocalypse te zien én volgende week mag ik naar de Avant-Première van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Als fan van Ransom Rigg’s boeken en liefhebber van Tim Burton-films kijk ik daar natuurlijk ontzettend naar uit.

supernatural11Serie:

Tja, nog steeds Supernatural. Ik heb het tiende seizoen echt ontzettend traag bekeken zodat ik na de seizoensfinale niet te lang meer moest wachten vooraleer ik aan het elfde seizoen kon beginnen. Vandaag ben ik dat gaan kopen dus ik hoop binnenkort wat SPN-tijd te kunnen inplannen zodat ik mijn achterstand kan bijkijken. Echt, maandenlang wachten én spoilers vermijden is dus een gigantische uitdaging hé.

Muziek:

Muse! Ik heb al mijn Muse cd-’s vlakbij de muziekinstallatie liggen. Ook het recentste album van Radiohead heb ik enkele keren beluisterd en de stukken die mijn echtgenoot voor de muziekschool oefent op de piano.

20160920_110426Menu:

Vermits ik enkele nieuwe kookboeken mocht recenseren belanden er hier de laatste tijd wat specialere recepten op tafel. Vanavond eten we bijvoorbeeld een Jachtschotel met bloemkoolpuree (maar dan wel zonder aardappelen te gebruiken). Eerder deze week maakte ik ook al Sinaasappel-kokosballetjes. Door het gedeelte dat niet op de foto staat in cacao te draaien leken ze verdacht veel op een gezonde Bounty. Er kwam ook een Linzensoep met in de oven geroosterde wortels langs, Brownieballetjes met rauwe cacao en dadels, … Yep, het is hier dus duidelijk een week vol culinaire experimentjes.

selfie-kaat-de-kockAanwinst:

De meeste recente aanwinsten zijn het elfde seizoen van Supernatural en Selfie, het YA-boek van mijn nicht dat deze week in Antwerpen werd voorgesteld.

Recentst gelezen blogpost:

Ik sta alweer enkele dagen achter met mijn Blogfeed. De laatste blogpost die ik las was Marcia’s verslag over de Fuif der Fouten.

Recenst ingeplande blogpost:

Mijn recensie van In één pan van Blanche Vaughan.

magic-bites-ilona-andrewsRecentst toegevoegde boek aan mijn TBR:

Mijn recentst gekochte boek was dus Selfie, maar sinds ik Magic Burns van Ilona Andrews gelezen heb staan de vervolgdelen van de Kate Daniëls-reeks ook op mijn TBR. Ik moet ze wel nog even bestellen bij The Book Depository, maar ik wil graag verderlezen in deze serie dus werden ze toegevoegd aan mijn schijnbaar oneindige TBR.

boekenlegger-achterzijdeRecentst creatieve project:

De laatste tijd probeer ik terug af en toe iets in elkaar te knutselen. Zo maakte ik enkele bladwijzers voor mede-boekenfans en gisteren heb ik drie nieuwe cabochon-hangers gemaakt.

boekenlegger-dont-stop-meow

20160922_090610

5 gedachten over “Right here, Right now #12”

    1. Ik vond hem nog wel meevallen. Geen echte uitschieter maar wel een leuke film. Zelf vond ik het vooral creepy dat je Hugh Jackman maar amper kon herkennen. De scène met Nirvana’s Smells like teen spirit vond ik stiekem wel tof

  1. Ik ben zelf laatst begonnen met het opnieuw kijken van Supernatural – helemaal vanaf seizoen 1 :’D Inmiddels ben ik nu weer bij seizoen 2 aanbelandt~ En ik ben ook zooo nieuwsgierig naar de film van Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children!

  2. Supernatural heb ik inmiddels helemaal afgekeken, nu is het weer wachten op het nieuwe seizoen. Ik blijf het een geweldige serie vinden! Ook de film van Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children ben ik erg benieuwd naar..

  3. Hihi, dat van die serie is zo herkenbaar. Had ik nu met het laatste seizoen van Game of Thrones: enerzijds nog wat willen uitstellen, omdat het dan minder lang wachten is op het volgende seizoen; anderzijds gewoon al willen kijken én niet moeten opletten voor spoilers.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.