Right here, right now #10

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam.

Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te tonen waar ik mee bezig ben.

ziel-van-ijzer-quoteBoek:

Momenteel ben ik eigenlijk NIET aan het lezen. Echt waar, sinds eind juli ben ik (wanneer ik deze blogpost uitwerk) nog niet aan lezen toegekomen. Er liep immers iets mis waardoor ik een heel deel bloggerelateerde documenten ben kwijtgespeeld. Inclusief mijn inspiratiebestand. Yep, ik was hierdoor niet meteen in de stemming om te lezen en ben nu eigenlijk volop aan het proberen om me zoveel mogelijk te herinneren van de ideetjes die ik nog wilde uitwerken. Het eerstvolgende boek dat ik ga lezen is echter Ziel van ijzer (Patricia Briggs) en dat er op de achterkant van dat boek een Zwartraafje-quote staat is eigenlijk wel een mooie troost.

Film:

Als ik me niet vergis is Mockingjay Part.2 de laatste film die ik zag. Mijn echtgenoot had de films immers nog niet gezien dus daar hebben we onlangs verandering in gebracht.

Serie:

Het was eventjes afkicken toen het seizoen van Game of Thrones ten einde liep. Sindsdien heb ik eigenlijk enkel 2 afleveringen van het tiende Supernatural – seizoen bekeken. De laatste tijd komt het er echt steeds minder van om televisie te zien.

garbage-album-2016Muziek:

Radiohead en Garbage. Van beide groepen kreeg ik voor mijn verjaardag het nieuwste album cadeau. Nu ja, ik kreeg ze van mijn echtgenoot én uiteraard niet Thom en Shirley zelf. 😉

20160801_191821Menu:

Ik maakte gisteren een recept klaar uit een kookboek dat ik mag recenseren. Deze in pindakaas en sojasaus gebakken kipfilet was eigenlijk lekkerder dan ik had verwacht.

20160728_112036Aanwinst:

Dankzij mijn verjaardag kwamen er heel wat leuke aanwinsten bij maar die kregen jullie eerder al te zien. Vandaag kocht ik echter Fantastic Beasts & Where to find them tijdens mijn allereerste bezoekje aan Waterstones. Een paar dagen terug kwam ook The Beast van J.R.Ward aan. Ik mag dus zonder overdreven van een beestige boekenweek spreken. 😉

Recentst gelezen blogpost:

Oei, dat doet me hier meteen beseffen dat ik weer wat Blogfeed-achterstand heb. De laatste blogpost die ik las was er eentje van The Book Review. Meerbepaald De Beste Boekige Blogposts deel 5.

Recenst ingeplande blogpost:

Alle delen van de Winactie die gedurende de hele maand augustus nog loopt.

20160802_182703Recentst toegevoegde boek aan mijn TBR:

Fantastic Beasts & Where to find them – J.K.Rowling

 

 

20160725_103230Recentst creatieve project:

Eerder liep ik in mijn Steampunk Belle-outfit de hele dag met een kunstroos in mijn hand rond. Dankzij dit nieuwe projectje heb ik alvast één hand vrij wanneer we de eerstvolgende keer naar F.A.C.T.S. of de Antwerp Convention gaan. Bovendien heb ik nog heel wat extra DIY-ideetjes opgedaan die ik ooit een keer hoop te verwezenlijken én vervolgens met jullie wil delen.

Oh, ik maakte recent ook eindelijk een Instagram-account aan. Nu nog een Whatsapp-profiel en ik sta met beide benen in het heden. 😉

8 gedachten over “Right here, right now #10”

  1. Echt een leuke nieuwe soort blogpost, dit, met veel afwisseling over alles wat jou zoal bezighoudt en weerom…een fijne manier om de blogger achter de blog weer een stukje beter te leren kennen. Kan ik alleen maar toejuichen :-). (en Mocking Jay Part 2 vond ik echt super al verwar ik die al eens met the Divergent/Allegent maar bon, dat zal allebei wel goed zijn 😉 )

  2. Jeuj, ik had je gezien @ Instagram ja, leuk! Leuke lijst met vragen die je ook hebt ingevuld. Altijd leuk zo’n extra kijkje achter de schermen.

  3. Wacht, jij en niet lezen! hihi dat is vast even wennen. Wat een super gave DIY van die roos zeg Hopelijk schrijf je hem nog eens uit. En ik ga snel eens op je Instagram pagina kijken.

    1. Het voelt vooral heel bizar aan. Vandaag ga ik hopelijk in mijn eerste boek voor deze maand kunnen beginnen. Ik heb dit keer eigenlijk geen foto’s getrokken tijdens het knutselen. Op zich was het ook vrij eenvoudig maar ik hoop binnenkort wel weer een ander DIY-projectje uit te voeren én dat vervolgens wel op de blog te delen.

  4. Wat leuk om te lezen en wat heb je die rozenbottle mooi gemaakt zeg!!! Super gefeliciteerd met je quote op de kaft van de nieuwe Patricia Briggs! Dat is zo gaaf!!

    1. Dankjewel Joany! Dat van die quote was echt een super leuke verrassing. Het grappige is dat er ook nog eens een raaf in het verhaal voorkomt dus daar moest ik tijdens het lezen wel om glimlachen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.