Mid-Year Book Freak Out Tag

midyearbookfreakouttagZelf kwam ik deze tag voor het eerst tegen bij Angelica van Feel the Future. Zij heeft de vragen beantwoord in een vlog maar zelf hou ik het bij een traditionele invulling. Ondertussen zijn we natuurlijk niet meer halverwege het jaar maar hΓ© – dat maakt het alleen maar moeilijker voor mezelf vermits ik nu uit nog wat meer boeken een keuze moet proberen te maken. πŸ˜‰ Als extra uitdaging ga ik nog eens proberen om zo bondig mogelijk te antwoorden. Yep, bondig Γ©n Zwartraafje in één en dezelfde zin. Dat zou toch eens een keertje moeten lukken hΓ©.

zilverenzichtHet beste boek dat je tijdens de eerste helft van dit jaar las.
Zilveren zicht – Anne Bishop

De beste sequel die je tot nu toe las in 2016
Blauwe maan – Jaye Wells,

Een recent uitgegeven boek dat je nog niet gelezen hebt maar wel wil lezen.
Hof van Mist en Woede van Sarah J.Maas. Ik ben echter nog steeds niet toegekomen aan Hof van Doorns en Rozen dus die moet ik uiteraard eerst lezen.

Naar welk boek dat dit jaar nog gaat uitkomen kijk je het meeste uit
Grijze ogen van Anne Bishop

Grootste teleurstelling (tot nu toe)
Vriendinnenzomer – Meg Donohue,

dromerspoelGrootste verassing (tot nu toe)
Meidoorn en Grim van Juliet Marillier. Dat was voor mij het eerste boek dat ik van deze schrijfster las en ik wil zeker nog meer van haar lezen.

Nieuwe favoriete auteur(s)
Nalini Singh, Craig Thompson, Ilona Andrews, Juliet Marillier … leerde ik allemaal in 2016 kennen.

Nieuwe fictional crush
Ik vrees dat er tot nu toe nog niemand is die Jamie Fraser van die eerste plaats kan stoten.

erfgenaam-van-vuur-sarah-j-maasNieuwe favoriete karakter(s)
Rowan Whitethorn (Erfgenaam van vuur – Sarah J.Maas), Maddie Moore (Liefde in de steigers – Jill Shalvis), Rose Drayton en Declan Camarine (Ilona Andrews), Victoria Wolfe (The Night Beat – Gini Koch), …

explosiefvermoordEen boek dat je liet huilen
Explosief vermoord – J.D.Robb

Het mooiste boek wat je hebt gekocht/ontvangen (tot nu toe)
De Reiziger – Diana Gabaldon

Welk boek of boeken wil je echt gelezen hebben voor het einde van het jaar?
Heel wat eigen boeken die op me staan te wachten: Alien Separation, Alien in Chief en Camp Alien (alle drie van Gini Koch), ongelezen boeken van Nora Roberts, Nalini Singh, Kresley Cole, Kim Harrison en Jeaniene Frost, Het vlammende kruis van Diana Gabaldon, misschien toch eens een boek van Robert Jordan, Magic Burns van Ilona Andrews, The Beast en de delen uit de Fallen Angels-reeks die J.R.Ward schreef, …

Vrij goed gelukt hΓ© dat bondig zijn. πŸ˜‰

3 gedachten over “Mid-Year Book Freak Out Tag”

  1. Hof van Doorns en Rozen was zo leuk! Ik kjik echt uit naar het vervolg maar ik heb nog enkele andere boeken die ik eerst uit wil lezen πŸ˜€

  2. Haha, mooi bondig. πŸ˜‰ Ik ben heel benieuwd naar Zilveren Zicht maar hij is momenteel niet bestelbaar (vorige week in ieder geval nog) anders had ik hem al bestelt bij mijn kleine na keizersnee haul (want alles is een goede reden voor een haul)

    1. Als ik me niet vergis was dat boek momenteel in herdruk. Je hebt trouwens groot gelijk hoor. Alles is een goede reden maar door die keizersnee verdien je ook gewoon nieuw leesvoer.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.