Gelezen in juli 2016

gelezeninjuliDe afgelopen maand vermelde ik al dat het lezen me meer moeite lijkt te kosten. Uiteindelijk bleek ik dat ik al enkele weken ziek was en dat duurde begin juli nog eventjes door. Jammer genoeg lijkt het nog steeds niet ontzettend vlot te gaan. In augustus doe ik normaal mee aan de Oh My Book-a-thon en ik hoop dat die periode mijn leesgedrag weer gaat doen opleven. Ik mis het immers wel om zo helemaal te kunnen wegduiken in een boek én door niets afgeleid te worden. Dat lijkt de laatste tijd meer een unicum te zijn in plaats van vaste regelmaat.

Gelukkig waren er deze maand wel enkele boeken waar ik echt van kon genieten. Het ontspannende Voor altijd gezien van Marie Force, de intrigerende thriller Inkt en bloed van Lisa Unger en het avontuurlijke en fascinerende Rood van Pierce Brown. Ook Jager van Julie Kagawa bleek mee te vallen al werd ik daar net iets minder mee op sleeptouw genomen. Nora Roberts wist daar met Publiek geheim dan weer wel voor te zorgen.

gelezeninjuli2016Voor altijd gezien – Marie Force
Inkt en bloed – Lisa Unger
Een hele tour – Susan Mallery
Rood – Pierce Brown
Met de stroom mee – Robyn Carr
Jager – Julie Kagawa
Hart tegen hart – Cara Connelly
Publiek geheim – Nora Roberts
Een verrassende stap – Robyn Carr

gelezeninjuli2016bErfgenaam van vuur – Sarah J.Maas
Het makkelijkste kookboek ter wereld – J.-F.Mallet

7 gedachten over “Gelezen in juli 2016”

 1. Hee, Wist helemaal niet dat je ziek was!
  Beterschap en hopelijk knap je snel op! en hopelijk is het niet al te ernstig en vooral irritant?

  Vind je het erg dat ik deze post in aangepaste versie, gebruik op mijn blog?

  Ik vraag het jou, want ondanks dat veel bloggers het al doen, komt het door jou blog dat ik, ook een overzicht wil geven. En het kan dus voorkomen dat je iets herkent van je eigen blog. ookal probeer ik dat verder te voorkomen…

  1. Hey Anja,
   Natuurlijk mag je ook op je blog delen welke boeken je gelezen hebt. Wel super lief dat je het vraagt. Het is inderdaad erg moeilijk om iets te bedenken dat nog nergens eerder verschenen is.

 2. Ik hoor zoveel verschillende dingen over Rood/Red Rising dat ik nog niet ben begonnen aan dit boek. Ooit, haha.

  Vervelend als je zo lang ziek bent geweest. Het kan soms lastig zijn om daarna weer in een ritme te komen.

 3. Van Lisa Unger heb ik er hier ook nog eentje op stapel liggen. Het lezen liep tot voor kort ook hier op een laag pitje, nu ben ik stilaan terug in gang geschoten :-). Hoop dat je je intussen al beter voelt.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.