Verjaardagsbuit

verjaardagsbuitBegin juli was ik jarig én daar kwamen heel wat lieve en leuke attenties bij kijken. Vermits ik het zelf erg leuk vind om anderen hun nieuwe aanwinsten te bewonderen besloot ik om al die leuke pakjes ook eens met jullie te delen. In een aparte blogpost zelfs. Eentje die evengoed onder de  titel ‘Wat ben ik in de watten gelegd’ gepubliceerd had kunnen worden.

IMG_0906

Een lieve vriendin trakteerde me bijvoorbeeld ongeveer een week voor ik echt jarig was op een vroege verjaardagstraktatie. We gingen samen uit eten en konden zo nog eens uitgebreid bijpraten. Lief, lekker én leuk dus. Het zotte gezicht dat ik trek moet je maar even negeren.

verkaartdag

De postbode had het dan weer druk met het bezorgen van heel wat leuke kaartjes. Dit is echt één van mijn favorieten aan jarig zijn … vrolijke én persoonlijke verjaardagskaarten.

Ik kreeg heel wat mooie cadeautjes. Sommige kon je hierboven al zien langskomen. Zo kreeg ik servetten met macarons én cupcakes erop. Die komen dus goed van pas wanneer ik nog eens een High Tea plan. Daarnaast kreeg ik ook het nieuwe album van Radiohead …

verjaardagsbuit2016a

een bakboek dat je (heel handig) rechtop kan laten staan, een spreukenboek van Harry Potter én een miniature van Hedwig in zijn kooi.

verjaardagsbuit2016b

Maar ook een prachtige orchidee, blikken voorraaddozen, een super originele keukentimer en een cadeaubon die ik ondertussen al met veel plezier deels ben gaan omruilen …

20160712_090012

voor dit prachtige notitieschrift dat ik al een tijdje op het oog had.

verjaardagsbuit2016c

Hé, ik zei niet voor niets dat ik in de watten werd gelegd. Yep, er komen dus nog méér pakjes aan. Van mijn boekenmaatje kreeg ik immers deze twee geweldige boeken (ik vraag me af wanneer ik er aan toe zal komen maar ben er wel super blij mee) én de minstens even geweldige Baby Nessie Thee-infuser. Die is echt zo ontzettend schattig.

verjaardagsbuit2016d

Ik kreeg zelfs gratis een stuk taart dankzij mijn klantenkaart bij Lojola. Leuk natuurlijk om zo’n mailtje te ontvangen op je verjaardag. Mijn naam is dan wel niet Dean – maar taart én dan nog gratis … tja, daar valt moeilijk aan te weerstaan. Deze meringuetaart met bosbessen was trouwens érg lekker.

20160713_124112

Dankzij deze nieuwe Funko Doll kan ik eindelijk het volgende zinnetje gebruiken … I just Nevilled up to 35. 😉

verse-thee-flow-tea-thermos

Ook mijn nichtjes hadden een leuke verrassing voor me in petto. Deze prachtige thee-thermos en enkele zakjes verse thee. Die komen dus meteen ook goed van pas bij die schattige Nessie-infuser. De Lychee-thee heb ik ondertussen al geproefd en die is erg lekker.

funkodollsjuli2016

Van hen kreeg ik echter ook een leuke Funko Doll. Die is meteen ook de reden waarom deze blogpost vandaag iets later verschijnt dan gewoonlijk. We zijn hem immers gaan omwisselen in de winkel vermits ik eigenlijk deze Dumbledore op mijn wishlist had staan in plaats van die met zijn donkere mantel.

Vermits ik ook centjes cadeau kreeg adopteerde ik nog drie Funko Dolls die al even op mijn wishlist stonden. Jammer genoeg was de gevleugde Castiel niet te vinden. Die zal ik dus nog even in het oog moeten houden.

20160716_115843

Alsof ze me nog niet genoeg hadden verwend besloot mijn nichtje me ook nog eens op een lunch te trakteren.

Yep, ik ben dus echt wel gi-gan-tisch in de watten gelegd.

P.S.: Gisterenavond bestelde ik 9 boeken met de rest van mijn verjaardagsbudget. Daar moet ik wel nog even op wachten dus die foto’s hebben jullie nog van me te goed.

13 gedachten over “Verjaardagsbuit”

  1. Die Nessie is te schattig! Het is misschien een stomme vraag, maar die Funko dolls die ik overal zie passeren, wat doe je daar eigenlijk mee? Is het iets voor een spel of gewoon om te verzamelen?

    1. Als ik er de tijd voor vind kan ik waarschijnlijk wel een spel bedenken maar eigenlijk zijn het gewoon collectibles van favoriete personages.
      😉

  2. Waw, wat een verwennerij! Kan mij inbeelden dat je keihard van je verjaardag genoten hebt 🙂

    En die Nessie, hilarisch! Lijkt mij ideaal voor een dag waarop je slechtgezind opstaat: denk dat het daarmee een slecht humeur meteen weer verdwijnt 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.