Foto-update #74

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

20160629_141022

Ik kocht deze vrolijke servetten voor het verjaardagsfeestje dat nog op komst was.

garbage-album-2016

Jammer genoeg had ik de pech om goed ziek te zijn op de verjaardag zelf. Gelukkig waren er een heel deel zaken die me deze tegenvaller bijna deden vergeten. Zo kwam een vriendin samen met haar gezinnetje aan de deur een zangstonde geven voor de jarige. Ook bleek ijs een verzachtend effect te hebben en daardoor geschikt te zijn als pijnstiller. Geen dieet-vriendelijke pijnstiller – maar ik focus me liever op het positieve – waardoor ik dat ‘kleine’ detail even negeerde. 😉 Bovendien kreeg ik ook nog eens dit lieve pakje voor de zieke.

nieuwehandtas

Op een plaatselijke rommelmarkt vond ik dit verjaardagskoopje. Een Kipling-handtas uit een eerdere collectie die nu wel betaalbaar was én bovendien groot genoeg is om leesvoer op zak te hebben.

dierentuinjuli2016

We gingen naar de Harry Potter Exhibition in Brussel (dat verslag kon je eerder al bekijken) én kwamen nog eens in de Dierentuin. Uiteraard gingen we even bij zowel de visjes als uilen langs.

washitape-blackbird

Daarnaast bestelde ik deze Zwartraafje Washi-tape. Ik had hem online al enkele keren zien langskomen en vond hem erg leuk. Eerst vond ik hem dankzij Eline via Ebay. Ik overwoog hem daar te bestellen maar besloot uiteindelijk nog even verder te zoeken. Uiteindelijk bestelde ik hem bij Inspirazie.nl

verjaardagsdesserts2016a

Naar goede gewoonte kon ik ook dit jaar niet goed kiezen welke desserts ik zou klaarmaken voor het feestje. Ten slotte maakte ik er dan ook vijf verschillende. Oops! Hierboven zie je de Ijskoude chocoladetaart met meringue en Oreo-koekjes, de kokos-frambozen-blokjes en de Lemon Creamcheese Bars.

verjaardagsdesserts2016b

Er waren echter ook Strawberry Cheesecake Cupcakes en Witte Chocoladetaartjes met bosbessen. Hoog tijd dus om me nu weer te herpakken en de zoetigheden opnieuw te vermijden.

20160712_105254

Ik ben niet echt gaan winkelen tijdens de solden. Maar toen ik onlangs opnieuw een bijpraat-afspraakje had met mijn boekenmaatje ging ik in welgeteld één kledingwinkel binnen én blijkbaar brengt diezelfde vriendin me nog steeds geluk bij het vinden van kleedjes die passen én betaalbaar zijn.

3 gedachten over “Foto-update #74”

  1. Die Kipling tas heeft een mooie blauwe kleur.

    En je baksels laten me kwijlen op de vroege ochtend, haha.
    Wel vervelend dat je ziek was op je verjaardag. 🙁

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.