Boekige Quotes #9

boekige-quotesAls blogger word je verondersteld om enkel die afbeeldingen in je blogartikels te verwerken die je MAG gebruiken. Als beginneling maakte ik enkele fouten maar zodra ik ontdekte dat ik via Pickmonkey zelf afbeeldingen kon aanmaken kwam daar verandering in. Plots had ik immers de mogelijkheid om naar eigen smaak prenten samen te stellen. Dat deed ik dan ook met enkele favoriete quotes. Uit jullie reacties bleek toen dat ik niet de enige ben die van dit soort boekige uitspraken houdt.Daarom schotel ik jullie nog steeds met veel plezier af en toe een nieuwe lading voor.

quote-tolearntoread

quote-abookhasbutonevoice

quote-abookisadevice

quote-booksarethetreasuredhealth

quote-icannotimaginelifewithout

quote-keepreading

quote-readbookscareaboutthings

quote-readinggivesus

quote-theroadtoknowledge

quote-whatamiracleitis

2 gedachten over “Boekige Quotes #9”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.