Right here, right now #9

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam.

Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te laten weten waar ik mee bezig ben.

Boek:
Ik heb net ‘Op zoek naar altijd’ van Jennifer Probst uitgelezen en ga hoogstwaarschijnlijk hierna in Eenzaam en extreem ver weg van Kate Ling starten.

Film:
Deadpool! Jaja, het is er eindelijk van gekomen en ik vond hem ontzettend grappig.

20160615_212920Serie:
De laatste aflevering die ik zag is de 8ste aflevering van het 10de Supernatural-seizoen. Een andere aflevering van diezelfde dvd deed me ook terug zin krijgen om Fanfiction te lezen. Blijkbaar heb ik behoefte aan fanfictie wanneer ik me niet goed voel. Wat eigenlijk niet goed uitkomt vermits er nog heel wat (recensie)boeken op me wachten. Oh en waarschijnlijk gaan we vanavond ook naar de recentste Game of Thrones-aflevering kijken vooraleer ik ergens een spoiler tegenkom.

Muziek:
Ahum, veel te weinig. Echt waar, ik vergeet gewoon de hele tijd om muziek op te zetten. Soms leidt het me ook teveel af. Daarnet stond echter wel een live-optreden van Ellie Goulding op terwijl Chewie zijn hok werd gekuist.

DSCN1468Menu:
Is zien … vandaag was ik alleen thuis en bleef het avondeten beperkt tot een beker soep en een restje van een vegetarisch pangerecht. Naast zelfgemaakte maaltijden staan er deze week echter ook twee baksessies op het programma. Morgen komt de dochter van mijn nicht langs voor een knutsel/bak/film-middag en dan gaan we Chocolate Chip Oreo Cheesecake bars maken. Dat is al een hele mondvol zonder geproefd te hebben. Verder ga ik ook een bestelling cupcakes maken. Dat is alweer een hele tijd geleden dus hopelijk lukt het me nog steeds. (De cupcake op de foto maakte ik enkele jaren terug voor moederdag.)

20160620_141114Aanwinst:
Euhm … mijn recentste boekenkoopje was Eindelijk zomer van Susan Mallery. Dat boek kwam ik tegen tijdens een bezoekje aan de plaatselijke kringloopwinkel. Drie rolletjes washi-tape (Hema), een verrassings-cadeautje voor mijn tante, Ik kocht de afgelopen weken niet echt iets groots of zo. Vandaag kreeg ik echter wel een super lieve én lekkere attentie toegestuurd. Bestaat er geen regel die zegt dat je niet bijkomt van zoetigheden die je niet zelf in huis hebt gehaald?

Recentst gelezen blogposts:
Ellis haar Wrap Up met boeken die ze las in de maand mei. Ik word eigenlijk steeds happy van haar filmpjes doordat haar enthousiasme en spontaniteit zo’n beetje van het scherm spat.

Recentst ingeplande blogpost:
Het Blogger Vriendenboek voor volgende week maandag.

Recenst toegevoegde boek aan mijn TBR:
Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe J.R.Ward. Momenteel staat hij nog op mijn fictieve TBR, maar ik hoop dat daar binnenkort verandering in komt. Ook Nimona staat op dat fictieve lijstje. Ok, ok, er staan nog heel wat andere titels op maar deze zijn er het recentst bij gekomen.

diy-bladwijzersRecentst creatieve project:
Een massa boekenleggers. Ondertussen kocht ik ook een Knipmode met allemaal jurken-patroontjes. Hopelijk komt het er dus ook nog eens van om mijn aangekocht stoffen om te toveren tot kleedjes.

Geschreven:
Blogposts, Snail Mail, verassingskaartjes en binnenkort ook nog de nieuwe Amnesty-brief want de derde dinsdag van de maand is het Schrijfavond.

Recentst culinaire experiment:
De Chocolate Chip Oreo Cheesecake Bars (wow, ik ben het nu al beu om die benaming voluit te schrijven) van morgen zijn sowieso een experiment. Volgens mij heb ik de laatste weken niet veel nieuwe recepten uitgeprobeerd. Al was er wel een impulsief ‘laten-we-alle-restjes-groenten-tot-soep-verwerken’-experiment en een ‘ik-ben-alleen-thuis-laat-ik-eens-alle-restjes-in-een-omelet-verwerken’-ingeving.

Welk boek zijn jullie momenteel aan het lezen?

8 gedachten over “Right here, right now #9”

  1. Oeh, ik krijg spontaan zin in jouw chocolade. Gelukkig is het niet de oranje, of die nieuwe met passievrucht. Dan was ik nu direct naar de winkels gerend;)

    1. Van die nieuwe had ik nog niet gehoord. Ik ben nog niet zo thuis in het chocolade-wereldje. Of toch niet in het aanbod van speciale smaakjes. De enige die ik ken zijn dus deze combinatie en die van Johnny Doodle die Tony ook lekker vond. Witte Chocolade met aardbei en meringue.

  2. Die chocolade ziet en die Chocolate Chip Oreo Cheesecake Bars horen er heel lekker uit.

    Leuke boeken lees je momenteel! Op zoek naar altijd is mijn volgende boek nadat Armada van Ernest Cline is uitgelezen. En Eenzaam en extreem ver weg verwacht ik volgende week via de post omdat ik die gewonnen heb 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.