Anderen in de spotlight zetten

inspirationWaarschijnlijk hebben jullie al gemerkt dat ik het leuk vind om af en toe enkele andere bloggers in de spotlight zetten. Zelf doe ik dat bijvoorbeeld met het Blogger Vriendenboek dat normaal wekelijks verschijnt. In deze terugkerende rubriek kunnen andere bloggers zichzelf voorstellen.

Ook mijn favoriete blogposts toon ik jullie graag door middel van de Blogger Lovin-blogposts. Daarnaast kan je op Zwartraafje ook terecht bij blogposts als Waar ik aan denk bij specifieke boekbloggers of Blog Discoveries wanneer je wat meer te weten wil komen over mijn favoriete bloggers of artikels van hen wil ontdekken.

Nu weten jullie meteen hoe ik zelf probeer om wat extra aandacht tetonen voor mijn collega-bloggers. Ik ben echter zeker niet de enige die dit doet.

favicon

bl-7manierenomanderebloggerstesteunenZo schreef Joany een tijdje terug de volgende artikels: 5 redenen waarom ik van mijn mede-bloggers hou en 7 manieren om andere bloggers te steunen.

favicon

Vivian doet dit op The Book Review ondermeer met ‘Een boekje open over‘ en ‘De beste boekige blogposts‘. Op haar andere blog – Vivian’s Vocabulaire – heeft ze dan weer de rubriek Sunday’s Blogcandy.

favicon

Jantine van Eccentric Lady geeft mensen de kans om zich voor te stellen in Dromenvangers.

favicon

Op Sims Cup of Tea kan je terecht bij de blogposts ‘Leuke boekenblogs om te volgen‘.

favicon

Emmy van Zon en Maan deed eerder al iets gelijkaardigs onder de titel Deze boekbloggers moet je kennen. Diezelfde Emmy organiseerde echter ook Blogs in de spots. Een soort Oscars maar dan voor Boekenbloggers.

Op welke manier proberen jullie medebloggers in het zonnetje te zetten?

12 gedachten over “Anderen in de spotlight zetten”

  1. Ik probeer elke week in mijn rubriek Taalkronkels een leuke post van een medeblogger mee te nemen. Deze rubriek gaat over leuke weetjes en artikelen over taal. Wanneer een andere blogger hierover schrijft, zet ik zijn of haar blog graag in het zonnetje en neem ik het artikel mee in de rubriek.

  2. Altijd leuk om op deze manier andere bloggers te leren kennen. Zelf link ik regelmatig naar andere blogs want wat voor mij interessant is, kan net zo goed voor iemand anders interessant zijn! Ook als een andere blog me heeft geĂŻnspireerd, link ik daarnaar :-).

  3. Lief dat je me erbij hebt gezet, met beide blogs nog wel! Dankjewel =D je hebt me hiermee trouwens weer herinnerd aan hoe ik twee Blogs in de Spots won, geweldig was dat <3

  4. Echt leuk en lief dat je aan anderen denkt! Ik denk al een tijdje over een vaste wekelijkse of maandelijkse rubriek waarin ik blogberichten vermeld die ik graag gelezen heb. Maar het is er nog niet van gekomen.
    In elk geval heel leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken!

    1. Ik vind het altijd leuk om op zo’n manier nieuwe blogs en artikelen te ontdekken. Leuk dat steeds meer bloggers hun favorieten delen.

  5. Leuke post! Je hebt me wel aan het denken gezet, want ik doet dit zelf eigenlijk nog te weinig. Als een post van iemand anders mij heeft geïnspireerd of ook interessant is voor hetgeen ik over schrijf dan verwijs ik wel eens door, maar heel erg vaak is dat niet het geval. Tags vind ik ook wel een goede manier om andere te benoemen, maar teveel van dat soort dingen vind ik irritant. Een post speciaal over andere blog(ger)s vind ik altijd leuk om te lezen en bieden hen ook wat. Een top-idee dus 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.