Waar denk ik aan bij specifieke bloggers

hierdenkikaanbijspecifiekeboekbloggersWanneer je een blog al vrij lang volgt lijkt het wel alsof je de persoon erachter steeds beter leert kennen. In dat geval kan het al wel is gebeuren dat je ergens rondwandelt en plots in een winkel iets ziet dat je aan hen doet denken. Of wanneer je online aan het rondsnuffelen bent, of in een boek of tijdschrift iets leest, of … Uiteraard is het niet mijn bedoeling om mensen in vakjes onder te delen maar ik merk dat ik bij de naam van bepaalde bloggers meteen aan enkele specifieke zaken moet denken.

Ellis van Cinderellis = unicorns, Koen = Koning, spontaniteit, blauw eten, enthousiasme, Luna, spontane vlogs, tiara, Het boek van Tess, boek-gerelateerde taarten, …

Joost van NerdyGeekyFanboy = Manga, Fandoms, Jennifer Lawrence, Pokemon, chips, Celaene Sardothien, conventions, cosplay

zwartraafjebyemmyEmmy van Zon en Maan = gedrevenheid, uiltjes, Slytherin (dankzij haar zing ik nu telkens Slytherin in plaats van Glycerine wanneer ik het gelijknamige nummer van Bush hoor), Boeken Adventskalender, supermooie illustraties, prachtige boekenkasten, mooie lay-out, knappe headers, Charmed-pockets, #vraaghetdeboekblogger, cover Lobsters, …

 

harry-potter-funko-dollsLieke van Make it Personal = mooie foto’s, computergames, Millie, Funko Dolls, Achter de nevel – Sophie Jordan, …

Lisa van Leave No Story Behind = humor, sarcasme, (h)eerlijke recensies, Christina Lauren, new adult, Semmie, reageert vaak op reacties volgers

Vanessa van mijn BIEB = filmrecensies, spontane en eerlijke recensies, boeken in eigen beheer gepubliceerd , Twilight, Tiger’s Curse, Snowpiercer (die film ontdekte ik dankzij haar)

beter-bloggenJoany van NerdyMommy = eerste medeblogger die ik volgde, Diana Gabaldon, Fandompalooza, Craving Pages, Pencils & Papers, Beter Bloggen, terug van weggeweest, Noud, …

Sas van I live for my dreams = thee, thrillers, Nora Roberts, Simon Beckett, wisselende lay-out, …

blthebookreview1Vivian van The Book Review = mooi uitgewerkte blogposts, heel goed in het omschrijven van haar mening omtrend een specifiek onderwerk, columns, doelstellingen, georganiseerd, heeft net als ik minstens één chronische aandoening, Een boekje open over, Voor jou – Jojo Moyes, dingen in vraag durven stellen

Haaike van Le Petit Requin = Zürich, boekenwinkels in Brussel, weekmenu, lopen (training marathon), prachtige foto van de Johannes de Doperkerk in Ulm (lijkt me een erg rustgevende plek), vakantiefoto’s die je het idee geven dat je er zelf ook een beetje was, reacties op blogposts

Michelle van Kersenbloesems = mooie foto’s van bloemen, planten en terras, huisdieren, prachtige creaties, paars, doet me zin krijgen om zelf ook terug meer handwerk te doen en uiteraard ook kersenbloesems.

Annelies van Boekboetiek = Door de lens, haar collages die ze vroeger bij het Dagboek van een Boekenworm gebruikte én het herkenbare lettertype dat daar in verwerkt was, Boekenbeurs, Gewoon gelukkig

bl8hMarcia van Oog op de Toekomst = prachtige covers, mooie boekenfoto’s, Gent, dystopian, superleuke infographic

Fieke van Fiekefatjerietjes = Vegan, #Kookboekweek, Hazelnoot-chocoladetaart, Peperkoekgranola, …

 

 

cuberdon-ijsKathleen van Verbeelding = Meststoffen cursus, TBR Shame, snoepjes proeven, superleuke vlogs, Fish & Chips uit de oven, zelfgemaakt ijs, spontaan, toegankelijk, illustraties onder de naam Fanny & Laura, één van de weinige die ik graag bezig zie in een vlog

Jolien van Daisies on Bookshelves =  Londen, Primark, kleding, Damon Salvatore, C.Cassandra illustratrice, ook fan van Jamie Fraser

supernatural-screenshotAnnabel van Het leven van een Boekenworm = Supernatural, Fangirl, dochtertjes, Boekenbeurs, de prachtige paarse cover van Harry Potter The Creature Vault, Owl Crate, …

Madelon van The Book Diaries = paarden in het algemeen, Kadance Specifiek, Trivial Pursuit, gebak, paaseitjes, Maxon, Frozen, Decathlon, Bingo Challenge, lust ook geen koffie, nagellak, …

blnummer44sprookjesestafetteJessica van Reviews and Roses = Colleen Hoover, TV – series, StyleTone Box, Marktkraam, Best of YA,

Nathalie van Nummer 44 = Ver weg en dichtbij, kleine gelukjes, Sprookjes estafette, Kerstkaartenruil, de Lotta Skirt, Ruilen van creaties

19 gedachten over “Waar denk ik aan bij specifieke bloggers”

 1. Wat een super leuke blog! En wat ben je complimenteus over mij/mijn blog; ik word er stiekem wel een beetje verlegen van.. Bij jou denk ik aan: originele blogposts, een fijne schrijfstijl, creativiteit en DIY, FACTS, heerlijke gerechten, Bellle, vogels en je keukenrobot Are To Eat To 😀

 2. Ooh wat een superleuk overzicht! Ik zat elke keer “jaaa dat klopt zo!” te denken 😀 Bij jou denk ik aan boekrecensies, schattige uiltjes, altijd mooie zelfgemaakte kaarten, creativiteit, lieve reacties, Harry Potter en ook Jamie Fraser haha! 😀

 3. Wat is dit een leuke blogpost! En meteen een manier om andere leuke blogs te leren kennen. Verbeelding, Fiekefatjerietjes en Le Petit Requin zijn al geen onbekenden meer, maar de anderen zijn nieuw voor me. Top!

 4. Oh, zo’n eer om in jouw lijstje te mogen staan! En gek hé, hoe je andere bloggers lijkt te kennen zonder dat je ze ook maar hebt ontmoet? Wat ik ook soms vreemd vind is dat veel mensen dingen over je weten, omdat ze je blog lezen, en je daar niet altijd bij stil staat.
  En oja: de blogs van Kathleen van Verbeelding! Ik heb ’t niet zo voor vlogs, maar die van haar vind ik dus wel geweldig 🙂

  1. Ik heb hetzelfde met vlogs. Doorgaans ben ik er niet gek van maar voor sommige – waaronder die van Kathleen – maak ik graag een uitzondering.

 5. Zo leuk dat ik er ook tussen sta 🙂 Als ik aan jou denk, dan denk ik aan zelfgebakken koekjes, zelfgemaakte wenskaarten, originele blogposts, leuke en uitgebreide reacties en een net-niet-ontmoeting op de Boekenbeurs die vraagt om een herkansing 🙂

 6. Oh, wat een leuk bericht! En zo tof dat ik er ook een plekje in gekregen heb, merci! Misschien moeten we maar eens een blogmeet in die Johannes de Doperkerk in Ulm doen 😉 Maar serieus, je doet er mij wel aan denken dat ik eigenlijk van plan was om nog wat meer over Ulm – en dus ook die kerk – te schrijven, oeps 🙂
  Ik ken een hele hoop bloggers uit dit lijstje niet, maar met degene die ik wel ken, associeer ik inderdaad grotendeels dezelfde dingen als jij. En, vraag ik mij nu ineens af, is die Sprookjesestafette stilgevallen? Want ik dacht dat ik mij geabonneerd had op de volgende die aan de beurt was net om het niet te missen. Eens bekijken, want wie weet waar zit het verhaal ondertussen al!

  Bij jou denk ik o.a. aan grappige en originele blogs, Harry Potter, boekenjuweeltjes, supermooie zelfgemaakte kaartjes, zelfgebakken lekkers en leuke reacties!

  1. Dankjewel voor die lieve complimentjes. Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties van jou binnen te krijgen

 7. Heeeeeel erg leuke blogpost en heeeeeeeeeeeeel erg leuk dat je mij erbij hebt gezet, ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht van je mooie woorden!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.