Raaf in de Spotlight #5

raaf-in-de-spotlightEen hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde. In vier eerdere posts deelde ik al een aantal van deze boeken met jullie. Stilletjes aan werd het echter weer tijd om voor de vijfde keer de spotlight nog eens op die raven te richten.

rits-AnInheritanceofAshes

rits-apieceofherheart

rits-becauseyoullnevermeetme

rits-birdbybird

rits-dathadjegedacht

dogdaysravennights

rits-het_leven_van_jenna_fox

rits-kleineraafvliegtnaardemaan

rits-LostThingsRaven

rits-pollyandtheoneandonlyworld

2 gedachten over “Raaf in de Spotlight #5”

  1. Het leven van Jenna Fox heb ik hier ook in de kast staan, maar het was me persoonlijk nooit opgevallen dat er een raaf opstaat.. Weer wat nieuws geleerd vandaag 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.