Blogger Vriendenboek #41

bloggervriendenboekHerinneren jullie de vriendjesboeken nog? Als je geluk had mocht je zo’n exemplaar mee naar huis nemen en invullen. Dan konden je ouders meteen ook op zoek naar NOG een pasfoto want die moest je doorgaans links bovenaan jouw pagina inplakken. Bovendien werd je ook verondersteld om een antwoord te geven op vragen als ‘Wat is je favoriete vak?’, ‘Ik ben gek op …’, ‘Ik hou helemaal niet van …‘


Het leek me leuk om daar onze eigen versie van te maken in de vorm van een Blogger Vriendjesboek. Op die manier kunnen jullie hier een heel deel blogs ontdekken en de personen achter de blogs beter leren kennen.

Dit keer zetten we Natasja van Boekentaske in de spotlight.

bvnatasjaNaam: Natasja

Leeftijd: 45

Wat studeer je of heb je gestudeerd?
Mbo en Kmbo, diploma’s gehaald voor kantoor,maar ja jong en een baantje in de winkel met leuke meiden en ik ben er tot mijn 24e blijven hangen, tot ik zwanger raakte van de eerste.

hondjesnatasjaHeb je naast lezen nog andere hobby’s?
O jawel ik kom gewoon tijd te kort, ik kijk graag Netflix , de pc. Mijn dieren, 2 konijnen, 2 hondjes. Maar vooral mijn gezin.

konijnennatasjaJe favoriete eten?
Pasta en shoarma, en ik ga graag naar all you can eat restaurants.

Je lievelingskleur?
Zwart en zwart …..ach soms ook een kleurtje 😉

Verzamel je (naast boeken) iets?
Echt verzamelen …..nee, wel ben ik verslaafd aan waxmelts, voornamelijk de Nagchampa, zodra die op zijn moeten die ook meteen weer aangevuld worden. En ik hecht als kreeft veel waarde aan spullen waar ik herinneringen aan heb. (Ik ben ook een kreeft en zelf ook erg sentimenteel. Al wist ik niet dat dit iets typisch voor kreeften was.)

Welk boek staat al het langste in je kast? Heb je het al gelezen?
Ik heb helaas een maand geleden mijn (laatste) boekenkast leeggemaakt, en mijn boeken verdeeld over goede vriendinnen, waarvan een lees vriendin die mij helpt met de recensies op mijn site. Ik lees nu nog enkel op de reader, omdat ik dat toch fijner vind, omdat ik de letters groter kan zetten.

Heb je ooit een heuse miskoop gedaan? Een boek dat veelbelovend leek maar waarvan je het geld bij nader inzien liever aan een ander boek had gespendeerd?
Ow jawel wel vaker dan één keertje ook.

Luister je naar audio-boeken? Nee

Heb je een favoriet genre? Roman en chicklit

Welk boek zou je op die moment willen kopen?
Meestal koop ik de (e)boeken meteen als ze uit zijn van mijn verlanglijstje (daarom is mijn lijst ook zolang wat ik nog wil lezen), en heb er nu ook meerdere waar ik naar uit kijk, zeker die van Lori nelson Vergeef me en Sneeuw in de lente van Sarah Jio

Voor welke boekenkast-indeling heb jij gekozen?
Uhhhhh Calibre voor ebooks

Lees je veel ebooks of voornamelijk fysieke boeken? Ebooks

natasjetoptienfavorietenHeb je een favoriet boek?
Meerdere te zien in mijn top tien

Wat is de mooiste cover die je in je collectie hebt?
Meerdere, ik val ook meestal op de covers, voor ik weet waar het verhaal over gaat.

Heb je enig idee hoeveel boeken je bezit? <100, >100, >200, >300 …?
Pffff ik tel ze niet eens meer, maar heb al wel een lijstje die ik toch wel in 2016 wil gaan lezen.

Wat is je laatst gekochte boek?
De geur van de aarde van Debbie Macomber

Weet je nog welk boek er voor zorgde dat je graag las?
Vroeger las ik veel strips, maar dat mocht niet meer van school, toen kreeg je de verplicht gelezen boeken, maar ik ben pas echt weer gaan lezen na het boek, er komt een vrouw bij de dokter.

Wie was je favoriete auteur toen je kind was? Onbekend

Van welke auteur heb je de meeste boeken in je kast(en)?
De hele serie had ik van Jill Mansell, maar ze zijn bij een vriendin van mijn moeder nu, dus ze zijn nog een beetje in de buurt 😉 Maar ik heb meerder favoriete auteurs.

Welk boek heb je al meer dan drie keer gelezen?
Niet eentje, zonde…. Ik wil nog zoveel lezen.

Is er een boek dat je tegen je zin hebt uitgelezen?
Jawel meerdere, daarom lees ik zo min mogelijk boeken van uitgevers ( iedereen doet zijn best om een mooi boek te schrijven, en wie ben ik om dat af te kraken), en ik leer me zelf aan gewoon dicht te klappen als ik er niks aan vind….er is nog zoveel moois.

Kan je je naam spellen met de eerste letters van titels uit je boekenkast?
Nee word een beetje moeilijk staat nu een servies in. Maar ik geloof wel dat het gaat lukken uit de planken van Calibre.

Wil jij jezelf en je blog ook graag voorstellen in het Blogger Vriendenboek? Stuur me dan gerust een mailtje. Binnenkort heb ik weer plaats voor nieuwe deelnemers.

6 gedachten over “Blogger Vriendenboek #41”

  1. Wat leuk! Natasja laat mij ook haar recensies plaatsen en onze smaken komen redelijk overeen. Leuk dat ze eens in de spotlight is gezet!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.