Blogger Lovin #11

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.


bl-weetjesvanatotzDeze Tag was ik eerder al tegengekomen in een boekgerelateerde versie. Sas vulde hem echter in met persoonlijke weetjes. Leuke manier om in één post vanalles te weten te komen over de persoon achter de blog.

bl-odeaandeboekblogvriendschappenIn dit eerbetoon van Madelon kan ik mezelf volledig terugvinden. Ik vind het echt héél erg leuk dat ik dankzij het bloggen zoveel mensen heb ontdekt die net als ik gek zijn van lezen én die liefde met veel plezier met hun volgers delen.

 

bl-dingendieikhebontdekttijdenshetindelen

Dit lijstje van Lisa was niet enkel uiterst herkenbaar, het was ook ontzettend leuk om te lezen. Ik werd er helemaal happy van.

 

bl-etenendrinkentijdenshetlezenDankzij Annabel ontdekte ik plots ook de ideale manier om toch wat gewicht kwijt te spelen. Meer lezen zou de oplossing moeten zijn want dankzij haar blogpost besefte ik dat ik doorgaans niet eet wanneer ik aan het lezen ben.

 
 
 
bl-ditkreegikopmijnbalBegin februari mocht ik naar het Cinderellis-bal. Eigenlijk had ik Ellis dus al in real life haar cadeautjes zien uitpakken. Toch vond ik het heel leuk om dit filmpje te bekijken en zo nog wat langer van die leuke bijeenkomst te genieten.
 
 
bl-voegiknogwattoeOok deze blogpost van Ellis sprak me aan. Al deed hij dat wel om een heel andere reden. Ik herken me namelijk echt in deze situatie. Het gekke is dat ik wel heel makkelijk kan zeggen wat ik zo leuk vind aan Ellis haar blog maar dat ik geen flauw idee heb waardoor mijn eigen blog zich van de vele anderen kan onderscheiden.

 

bl-plaatjesierlandEen tijd terug schreef ik een blogpost over mijn droombestemmingen voor vakanties. Ierland staat daar nog steeds tussen dus deze verzameling foto’s vond ik heel erg leuk om te zien. Op die manier kan ik gewoon van thuis uit van het mooie Ierland genieten.
 
 
bl-leukstenederlandsestedenvooreendagjewegZelf gaan we immers meestal niet ver weg wanneer we een vakantie boeken. Dat is meteen ook de reden waarom ik deze blogpost bewaard heb. Inspiratie voor een citytrip dichtbij huis. Tips zijn trouwens nog steeds welkom. Welke Nederlandse stad moet ik volgens jullie zeker een keertje bezoeken? Lekkere -en boekgerelateerde adresjes zijn uiteraard ook welkom.

bl-bloggenisnietalleenmaartypenDit! Ja dit. Al is het ook wel een beetje grappig dat veel mensen niet beseffen hoeveel tijd je investeert in het opzoeken, voorbereiden en uitwerken van blogposts. Ze denken waarschijnlijk dat ik uit het hoofd al die boekgerelateerde lyrics kan opsommen en zonder enige voorbereiding op enkele minuten tijd een blogpost fabriceer.

bl-dearbooknerdonlineleesclubLijkt een leesclub echt iets voor jou maar vind je het moeilijk om (tijdig) op de betreffende locatie te geraken? Geen probleem, Audrey heeft daar een handige oplossing voor bedacht.

bl-demagievaneenboekDe mooie foto viel meteen al op. De blogpost zelf zorgde dan weer voor de nodige herkenning. Voelt het vinden van dat ene boek dat je graag wil hebben voor jullie soms ook aan als het ontdekken van een schat?

bl-thetastypastrybooktagEigenlijk vind ik dit soort tags waarin boeken én eten de hoofdrol spelen wel grappig. Deze Tasty Pastry Book Tag van Kwante deed me echter vooral veel zin krijgen in lekker gebak.

bl-winterdipDeze mooie en openhartige blogpost van Lieke is me ook bijgebleven. Al hoop ik uiteraard dat ze zich ondertussen al een pak beter voelt.

 

 

 

 

bl-waaromikvandebibliotheekhoudDe afgelopen maand ontdekte ik ook de blog Letterkronkels. Dankzij dit artikel merkte ik ineens dat we alvast een gemeenschappelijke liefde voor boeken én bibliotheken delen.

9 gedachten over “Blogger Lovin #11”

  1. Leuk lijstje, tof om zo weer wat nieuwe blog(artikels) te ontdekken!

    En ja, bloggen vraagt best wel wat tijd he… Soms denk ik wel eens dat ik beter wat minder zou bloggen en wat andere dingen zou doen, maar dan anderzijds: ik doe het graag, ik haal er veel plezier uit, dus waarom niet dan he?! 🙂

  2. Absoluut een fijn lijstje 😀 Een deel had ik al gelezen, de rest ga ik nog eens rustig bekijken.

    Bloggen kost zeker veel meer tijd dan de meeste mensen denken, maar ik vind dat het zo waard … 😉

  3. Wat een leuk overzicht! Ik had er een aantal nog niet gelezen en dat kan ik nu lekker doen 😀 Vooral naar het filmpje van Ellis ben ik erg benieuwd!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.