Foto-update #64

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

jamiessuperfood

Ik mocht enkele kookboeken recenseren er daar komen blijkbaar heel wat memo-briefjes bij kijken.

deliciouslyellabolognese

Uiteraard betekent dit ook het uittesten van nieuwe recepten. Altijd eventjes spannend maar tot nu toe gelukkig geen tegenvallers.

valentijnboekenpakket

Geheel onverwacht bleek de postbode een Valentijn-boekenpakket voor me bij te hebben. Ik doe al zolang mee met de wedstrijden uit de Boekerij-nieuwsbrief dat ik eigenlijk helemaal niet meer verwacht dat ik die prijs zal winnen. Dit keer was dat dus wel het geval. 🙂

collagekaartenfeb2016

Ik had een knutselmiddag bij mijn schoonzusje thuis waardoor ik eindelijk nog eens wat nieuwe kaartjes maakte …

stitchknutselmiddag2

en ik deed dat trouwens in heel goed gezelschap. Ik zou zeggen dat Stitch assistentie bood maar het eerder wat weg van obstructie. Een uiterst aaibare hindernis, dat dan weer wel.

20160212_153718

Samen met mijn tante ging ik naar het Hobbysalon in Antwerpen en toen ik daar dit Quilt-werk zag hangen (er hingen er nog veel meer hoor) kon ik alleen maar denken ‘De tijd die daar is in geïnvesteerd spendeer ik veel liever met mijn neus tussen een boek. 🙂

20160214_095628

We mochten ook nog eens op de katten van onze buren letten. Die beestjes herkennen ons ondertussen al en voelen zich blijkbaar op hun gemak in ons gezelschap. Het belly rub-principe hebben ze ook al goed onder de knie. 1. Op de rug gaan liggen 2. zielige blik opzetten 3. spinnen van plezier

20160214_095549

4. liefst met twee naast elkaar zodat de buurvrouw ons meteen allebei kan strelen. 😉

20160214_114629

Ja, het is gelukt. We hebben onze tickets voor de Harry Potter Exhibition. Ik wilde echt niet het risico lopen dat we er uiteindelijk niet meer zouden aangeraken. Vermits de inktvulling van de printer bijna op is, zien ze er meteen nog wat specialer uit.

20160218_132037

Nog meer onverwachtse post dankzij dit lieve kaartje van Ellis dat meteen een glimlach op mijn gezicht toverde.

collageuilenkaartjesfeb2016

Nog meer kaartjes want ik sprak ook nog eens met twee vriendinnen af voor een knutselmiddag. Hoog tijd voor wat nieuwe uilen-kaartjes.

10 gedachten over “Foto-update #64”

    1. Dankjewel Haaike. Wanneer ik die kaartjes aan het inpakken ben krijg ik ook steeds zo’n Hallmark-gevoel. Geen flauw idee hoe ik het anders zou moeten omschrijven, maar dan lijkt het alsof ik in een kaarten-fabriekje werk. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.