Right here, Right now #5

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Het boek dat ze las, een serie die ze volgde, een schrijfproject waar ze op dat ogenblik aan werkte, … Op zich een vrij eenvoudig concept, maar ik vond het een heel leuk ideetje. Het leek me dan ook een tof idee om jullie eventjes te laten weten waar ik mee bezig ben op het moment dat ik deze blogpost aan het inplannen ben.

20151103_113718Boek

Momenteel lees ik Grijze magie van Jaye Wells. Of beter … ik wil verder lezen in dit boek maar lijk er de tijd niet voor te vinden. Eigenlijk lijkt het wel het thema van de maand november. Er lijkt altijd iets anders te zijn dat eerst moet gebeuren waardoor ik het lezen steeds maar weer moet uitstellen. Gelukkig gaan we binnenkort eventjes op vakantie en tijdens die midweek hoop ik heel wat lees-achterstand in te halen.

Film
Films kijken lijkt er nog steeds niet van te komen. Maar het toeval wil dat ik er de afgelopen twee weken wel twee zag. Allebei totaal verschillend. Eerst keken we immers naar de Minions en een weekje later naar Terminator Genisys.

20150911_220217Serie
Sinds het einde van het eerste Outlander-seizoen kijk ik ongeduldig uit naar de opvolger. Eigenlijk ben ik volop aan het wachten, want ook het nieuwe seizoen van Once upon a Time is nog niet verschenen. In de tussentijd verkeer ik gelukkig wel nog steeds in het goede gezelschap van Sam en Dean. Ondertussen ben ik bijna aan het einde van het zesde seizoen.

Muziek
Hmm … Wil je geloven dat ik de afgelopen maand volgens mijn geen enkele keer zelf een cd heb opgezet. In de auto luisteren we wel naar Hooverphonic Orchestra en mijn echtgenoot speelt uiteraard nog steeds piano. Maar daar blijft het bij vermits ik blijkbaar iedere keer vergeet om een cd uit te kiezen / op te zetten.

Menu
Deze week staan er ondermeer wortelpuree met griezelburger, witloof in de oven, zalmburger met stoomgroenten en pasta al forno op het menu. Maar ook een salade met geitenkaas en basilicum-tortellini met zongedroogde tomaten als vegetarische gerechtjes. We zijn geen vegariërs maar vermits ik gevarieerd wil koken probeer ik minstens één keer per week een vlees/vis-vrij gerecht op tafel te zetten.

boekenbeurs2015Aanwinst
Ik kocht Duistere harten van Nora Roberts en Dating for Geeks #3 op de Boekenbeurs. Gisteren kwam er echter nog een recentere aanwinst bij dankzij de Kringloopwinkel. In de Abdijstraat in Antwerpen vond ik immers Night Pleasures van Sherrilyn Kenyon voor een halve euro. Lang leve de kringloopwinkel!

Recent gelezen blogpost
Wanneer ik deze Right here, Right now aan het uitwerken ben is dat ‘Een ander mens ???’. Een blogpost die Joany schreef op haar blog Pencils and Paper.

Recentst ingeplande blogpost
Mijn recensie van ‘Dromen in beeld’. Een boek van Nora Roberts dat bij Harlequin / Harper Collins werd uitgegeven én waarvan de recensie volgende week dinsdag zal verschijnen.

cabochons8Recentst creatieve project
Dat zijn er enkele. Zo maakte ik in de laatste DIY die op de blog verscheen boekige hangers. Ik hoop nog steeds om er binnenkort meer te maken. Verder maakte ik ook een gsm-hoesje voor de smartphone van mijn echtgenoot.

 

 

paarsescoodieJammer genoeg vergat ik bij het uittekenen van een patroon de dikte van die smartphone waardoor het hoesje te klein bleek te zijn. Uiteindelijk werd het dus een reservehoesje voor mezelf.

Ik ben ook nog volop bezig met het maken van kerstkaarten en maakte een Scoodie. Ondertussen heb ik al extra wol gekocht zodat ik binnenkort nog meer van deze Scoodies kan maken.

20151118_114829Geschreven
Een weekmenu, blogplanning, opdrachtenlijstjes, boodschappenlijstje, een nieuwe Amnesty-brief, recensie- notities, …

2 gedachten over “Right here, Right now #5”

  1. Zo’n Scoodie lijkt me heerlijk warm! Leuke verzameling aan dingen waar je momenteel mee bezig bent! Supernatural is ook één van mijn favoriete series, zo knap hoe de producers telkens weer een nieuw, en spannend verhaal verzinnen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.