Raaf in de spotlight #4

raaf-in-de-spotlightEen hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde. In drie eerdere posts deelde ik al een aantal van deze boeken met jullie. Stilletjes aan werd het echter weer tijd om in voor de vierde keer de spotlight nog eens op die raven te richten.

thevilevillagerits

ravenhartrits

degavedeankoontz

coverbradleyrits

ClarkeJonathanStrange

dekleineheksrits

hetjachtseizoenrits

vraaghetaanderits

nietsteverliezenrits

schijndoodrits

Ik vraag me af hoelang het zal duren vooraleer ik weer tien ‘raven’-covers bij elkaar heb gesprokkelt die hier nog niet werden getoont.

7 gedachten over “Raaf in de spotlight #4”

    1. Ja hoor, dat klopt volledig. Dat boek kwam in een eerdere ‘Raaf in de spotlight’ aan bod. Als ik me niet vergis de allereerste. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.