Found on the web

foundonthewebHet wereldwijde web is zowel fantastisch handig als ontzettend gevaarlijk. Je komt er immers echt alles tegen. Heel veel boeken die je graag wil lezen terwijl er nog massa’s op je staan te wachten. Leuke spulletjes die mede-bloggers vermelden op hun blog, knutsel-inspiratie à volonté, … Hier is alvast een kort (echt waar!) lijstje met zaken die me de laatste weken opvielen.

De Facebook-pagina van Celeste Barber bijvoorbeeld. Deze comedienne heeft het tot haar doel gemaakt om de typerende poses die bekende sterren aannemen op hun Instagram-foto’s na te doen. Alleen zijn haar foto’s een pak realistischer en daardoor ook hilarisch.

navy_arrow

De website van Loish die net als Emmy illustrator is en echt prachtige tekeningen maakt.

navy_arrow

Dit lijstje met de eindresultaten die mensen bekwamen nadat ze een Pinterest-idee hadden uitgeprobeerd. Het is misschien niet mooi van me maar ik kan een glimlach echt niet onderdrukken wanneer ik dit zie.

navy_arrow

Of deze geweldige beledigingen. Ja, je leest het goed. Zelf omschrijven ze deze als Extreem beleefde beledigingen. Ook deze wisten me regelmatig aan het lachen te brengen.

navy_arrow

Bookbub is dan weer het typische voorbeeld van een gevaarlijke ontdekking. Nog gevaarlijker zelfs als WhatShouldIReadNext. Die laatste site doet je op basis van een favoriete auteursnaam nieuwe voorstellen waardoor je TBR-steeds omvangrijker wordt. Bookbub is een nog groter risico. Je markeert je favoriete genres én krijgt vervolgens dagelijks een mail met ebook-aanbiedingen. Regelmatig staan daar gratis legale exemplaren bij. Dankzij hen wordt je TBR dus niet enkel langer, je hebt de boeken ook meteen in huis.

navy_arrow

Tja, het is je waarschijnlijk al wel opgevallen dat ik vooral hou van zaken die me aan het lachen kunnen brengen … Daar slagen dit soort lijstjes ook telkens opnieuw in.

6 gedachten over “Found on the web”

  1. Wat een prachtige tekeningen maakt Loish zeg! Eigenlijk als je niks nieuws nodig bent, moet je vooral niet gaan zoeken op het internet he Mijn mapjes stromen ook over van de patronen 😉

  2. Heerlijk lijstje. Goed gelachen met de pinterest-misbaksels (er zijn dus mensen erger dan ik) en honderd maal bedankt voor de bookbub-tip. Ik ga dus niet zonder boeken vallen 🙂

  3. Ik heb een abonnement op BookBub, maar moet zeggen dat ik het niet heel erg geweldig vind… als ik aangeef dat ik hou van historische romans en gewone romans, krijg ik erg pikant uitziende Bouquet-romannetjes voorgesteld haha. Prima als je daarvan houdt, maar voor mij is het echt niks.

    1. Oei, dat is dan inderdaad niet waar je naar op zoek bent. Bij mij valt het tot nu toe wel mee. Ik vis er natuurlijk enkel de boeken tussen uit die me aanspreken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.